Apraksts

Trīsdesmitgadniece Sonora atgriežas mājās pēc vairākiem Spānijā pavadītiem gadiem. Šeit viņu gaida ne tikai ģimene un draugi, bet arī sastapšanās ar inteliģento un pievilcīgo Olafu, kuram ir sava dzīves pieredzes bagāža un dvēseles dzīlēs rūpīgi glabāti noslēpumi. Turklāt pusaudze meita no pirmās laulības. Vai Sonora spēs atrast kopīgu valodu ar Alisi?
Kādudien birojā Sonora iepazīstas ar Līvu. Arī viņa ir nesen pārradusies dzimtenē un tiecas pēc Sonoras sabiedrības un atbalsta. Bet vai jaunās sievietes nolūki ir tīri?
Romāna varoņiem nevilšus nākas uzdot jautājumu sev pašiem – vai es esmu tas, kurš tikai pavēris otram savu sirdi?

“Šis ir stāsts par mijiedarbību. Paļaušanās mijas ar šaubām. Saldais – ar rūgto. Uz spēles nav nekas cits kā sirds – plaši atvērta… puspievērta… aizvērta.”

Ilze Upīte (1986) dzimusi un augusi Siguldā. Studējusi sabiedriskās attiecības un kultūras uzņēmējdarbību. Daudzus gadus aktīvi darbojusies žurnālistikā, bet patlaban pievērsusies romānu rakstīšanai un strādā ar veselības aprūpi saistītā jomā.
Brīvajos brīžos patīk lasīt grāmatas, doties pastaigās – vislabāk gar jūru –, apmeklēt kultūras pasākumus, iedvesmoties no tuvāku un tālāku galamērķu apceļošanas. Ļoti mīl dzīvniekus, īpaša vieta sirdī atvēlēta suņiem un zirgiem. Cenšas dzīvot pēc principa: “Šodiena ir mana mīļākā diena!”

Iesaki draugiem