Apraksts

KUSTIES UN UZLABO SMADZEŅU DARBĪBU UN ATMIŅU! KUSTIES UN PALĒNINI NOVECOŠANOS! KUSTIES UN PĀRVARI STRESU! KUSTIES UN JŪTIES LABI!

Kusties! Mūsdienu pētījumi pierāda, ka kustībām un treniņiem ir prātam neaptverama ietekme uz smadzenēm – šo orgānu fiziskās aktivitātes ietekmē visvairāk. Turklāt tas attiecas tiklab uz bērniem, kā pieaugušajiem, jā, pat uz vecākiem cilvēkiem!

Grāmatā “Smadzeņu spēks” ārsts Anderss Hansens atklāj, kā un kāpēc kustības ir ārkārtīgi nozīmīgas smadzeņu darbībai. Viņš sniedz arī konkrētus padomus par to, kā sākt kustēties vairāk.

Izmantojot Hansena ieteikumus, iespējams iegūt tik visaptverošus rezultātus, ka tos patiesībā var nosaukt par mentālu pārdzimšanu.

ANDERSS HANSENS (Anders Hansen, 1974) ir zviedru psihiatrs, publicists un autors, kura grāmatas ir bestselleri Skandināvijā. Tās ir tulkotas daudzās pasaules valodās. Andersa Hansena pētnieciskie darbi tiek publicēti laikrakstos "Dagens Industri" un "Läkartidningen", kā arī "British Medical Journal". Viņš piedalās arī radio un TV programmu veidošanā un uzstājas kā lektors. Latviešu valodā iznākusi Andersa Hansena grāmata “UDHS priekšrocības”.

No zviedru valodas tulkojusi Inga Grezmane.

Iesaki draugiem