Apraksts

Gaišā dienas laikā pie bērnudārza tiek nolaupīts bērns. Neviens no darbiniekiem nav neko pamanījis, bet bērni stāsta, ka vainīgā ir kāda sieviete.

Lai atšķetinātu sarežģīto lietu, izmeklētāja Mina Dabiri aicina palīgā savu draugu Vincentu, un drīz vien tiek atklāta saikne ar citiem līdzīgiem nolaupīšanas gadījumiem. Sākas nežēlīga sacensība ar laiku, kas nedarbojas izmeklētāju labā. Vienlaikus Minas meita ir iepinusies slepenā epikūriešu organizācijā, kas sevi piesaka kā līderības attīstības centru. Vai Mina spēs aizsargāt savu bērnu, kurš pat nezina par viņas eksistenci?

Kamilla Lekberga ir viena no populārākajām mūsdienu zviedru kriminālromānu rakstniecēm. Viņas grāmatas ir izdotas vairāk nekā 60 pasaules valstīs un pārdotas 26 miljonos eksemplāru.

Henriks Fekseuss ir šobrīd spožākā zviedru zvaigzne komunikāciju un mentālās tehnikas jomā – sensacionāls lektors, psiholoģisks iluzionists un domu lasītājs, populāru TV šovu vadītājs un daudzu pasaules bestselleru autors.

Romāns “Kults” ir otrā grāmata sērijā, kurā noziegumus izmeklē Mina Dabiri un Vincents Valders.

No zviedru valodas tulkojusi Inga Grezmane.

Henrika Fekseusa īpašās zināšanas par cilvēku psihi un Kamillas Lekbergas uzteicamā prasme radīt kriminālžanra sižetus savijas kopā vislabākajā scenārijā – romānā “Kults”. Autoriem izdodas saglabāt intrigu līdz pat pēdējām grāmatas rindām. Un visvairāk piesaista tieši viņu radītie tēli.
Bohusläningen

“Kults” ir trilleris, kas liks jums sēdēt kā uz adatām no pašas pirmās līdz pēdējai lappusei.
Amazon.com

Lekberga un Fekseuss sarakstījuši grāmatu, kurā atspoguļota dažu cilvēku cietsirdība un nelīdzsvarotība un tas, cik patiesībā ir viegli manipulēt ar citiem un kādas tam visam var būt sekas. Arī Minas un Vincenta savstarpējās attiecības met līkločus, un lasītājam kļūst interesanti sekot līdzi, kā veidojas un attīstās viņu draudzība un savstarpējā sapratne. Sižetam virzoties uz priekšu, pieaug arī spriedze, līdz beidzot puzles gabaliņi sakrīt īstajās vietās...
Drustrups Bogblog

Otrā grāmata par Minu un Vincentu neliek vilties, tā ir labāka par iepriekšējo. Sižets ir sarežģīts, drūms un intriģējošs, un pati grāmata – bieza. Brīnišķīgi galvenie varoņi. Gandrīz neiespējami pārtraukt lasīšanu...
Goodreads.com

Iesaki draugiem