Apraksts

Izmēģini šeit! Lūdzam ņemt vērā, ka izmēģināšanai piedāvātā materiāla uzdevumus nepieciešams atiestatīt, lai veiktu katru uzdevumu no jauna.

Papildini savas zināšanas par augiem tiešsaistē, izmantojot planšetdatoru vai datoru! 

Šis materiāls ir paredzēts izmantošanai tiešsaistes platformā Māconis. Lai uzzinātu vairāk par šo platformu, klikšķini šeit!

Vai augi spēj kustēties? Kā augus ietekmē lietus? Kāpēc fotosintēzes process ir tik svarīgs? Vai augi konkurē savā starpā? Kas notiek ar augu, ja tam trūkst barības vielu? Ko nozīmē ilgtspējīga mežizstrāde? Uz šiem un vēl daudziem citiem jautājumiem interaktīvā un aizraujošā veidā palīdzēs atbildēt tiešsaistes uzziņu materiāls “Augi”. Ikviens zinātkārais interesents, skatoties animācijas, aplūkojot attēlus, kā arī veicot dažādus interaktīvus uzdevumus, varēs paviesoties krāšņajā augu valstī. Tas noderēs gan darbam klasē skolotāja vadībā, gan arī darbam mājās patstāvīgi vai kopā ar vecākiem.

Materiāla veidošanā izmantots CD "Augi. Mazā interaktīvā enciklopēdija" (2016).

Šī materiāla priekšrocība – iespēja mācīties jebkurā vietā, kur pieejams internets. Izmanto to!

Sistēmas prasības
Datoriem: Apple Safari jaunākā un iepriekšējā versija; Google Chrome jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Mozilla Firefox jaunākā un divas iepriekšējās versijas; Microsoft Edge jaunākā un iepriekšējā versija.
Planšetdatoriem: Apple iOS jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Safari vai Google Chrome; Android jaunākā un trīs iepriekšējās operētājsistēmas versijas ar pārlūku Google Chrome; Windows jaunākā un iepriekšējā operētājsistēmas versija ar pārlūku Google Chrome.
Sīkdatnēm jābūt atļautām.

Iesaki draugiem