Apraksts

Evelīna Hugo – Holivudas filmu leģenda – beidzot ir gatava atklāt patiesību par savu glamūrīgo un skandāliem apvīto dzīvi. Kad viņa šim darbam izvēlas mazpazīstamu žurnālisti Moniku Grāntu, neviens nav vairāk pārsteigts par Moniku pašu. Kāpēc viņa? Un kāpēc tagad?
Monika ir šķīrusies, un arī viņas profesionālā dzīve nekādi nesokas. Tāpēc viņa izmanto šo izdevību kā atspēriena soli karjeras augšupejai.
Ieaicināta Evelīnas smalkajā dzīvoklī, Monika kā apburta klausās slavenās aktrises stāstā par dzīvi Losandželosā – no pagājušā gadsimta 60. līdz 80. gadiem – un, protams, par viņas septiņiem vīriem... Evelīnai šķetinot stāstu par godkārīgajiem mērķiem un ambīcijām, negaidītu draudzību un spēcīgu mīlestību, Monika pamazām sajūt patiesu saikni ar leģendāro filmu zvaigzni, tomēr, stāstam tuvojoties noslēgumam, kļūst skaidrs, ka abu sieviešu dzīves traģiskā un neatgriezeniskā veidā ir kaut kā saistītas.

Valdzinošs ceļojums cauri senās Holivudas spozmei, divām sievietēm cīnoties – lai ko tas nozīmē un maksā – par patiesību.

Teilore Dženkinsa Rīda ir godalgota amerikāņu rakstniece, kuras sarakstītās grāmatas ierindojas pārdotāko grāmatu sarakstos.
Informācija par autori: taylorjenkinsreid.com

No angļu valodas tulkojusi Ingūna Martinsone.


Romāns “Evelīnas Hugo septiņi vīri” slēpj lielus, pikantus noslēpumus. Un ne tikai par filmu zvaigznes Evelīnas Hugo personību un viņas patieso mīlestību. Romānā visa ir pārpārēm – nodevība, sirdssāpes, Holivudas tenkas. Šis romāns ievilinās un kārdinās, un, kad izlasīsiet to, jūs alksiet vēl...
Miranda Beverlija Vitmora, New York Times bestselleru autore

Holivudas slavas dienas, spožā dzīve... Teilore Dženkinsa Rīda ir sagādājusi vairākus negaidītus sižeta pavērsienus un radījusi spožu, ambiciozu filmu zvaigzni, kuras dzīvesstāsts neatstās jūs vienaldzīgu.
Fiona Deivisa, romāna “Leļļu nams” autore

Teilores Dženkinsas Rīdas varone atklāj savas dzīves tumšākos noslēpumus tikpat viegli kā vakarā noņem kosmētikas kārtu no sejas. Viņa parāda cilvēcisku trauslumu, kas piemita Merilinai Monro un Elizabetei Teilorei un uzrunāja mūs visus.
Kirkus Reviews

Romānam “Evelīnas Hugo septiņi vīri” netrūkst ne spožuma, ne valdzinājuma, kas nepieciešams ideālai atvaļinājuma laika lasāmvielai... Bet Evelīnas juceklīgo dzīvi caurvij viena liela mīlestība, un, lasot par to, iespējams, nāksies notraukt ne vienu vien asaru.
Bustle

Teilore Dženkinsa Rīda prot piesaistīt lasītāju uzmanību no pirmās līdz pēdējai lappusei. Romānam “Evelīnas Hugo septiņi vīri” vajadzētu atrasties itin visu lasītāko grāmatu sarakstu augšgalā, jo šajā darbā ir gan mīlamu tēlu galerija, gan sižets, kas neļaus nolikt grāmatu malā, pirms nebūsiet tikuši līdz pēdējai lappusei.
Working Mother

Iesaki draugiem