Apraksts

Grāmatā “Pēda un potīte” sporta zinātnes doktors un praktizējošs fizioterapeits Artūrs Ivuškāns sniedz informāciju par to, kā rūpēties par apakšstilbiem, pēdām, potītēm un to saistošajām struktūrām, piedāvā vingrinājumus pēdu veselības veicināšanai un potīšu stiprināšanai, kā arī aicina apgūt muskulatūras stiepšanas un pašmasāžas pamatus.
Artūrs Ivuškāns ir vairāku grāmatu autors "Vingrinājumi muguras veselībai" un "Ceļa locītava".

“Artūru pirmo reizi satiku Latvijas U-21 izlases nometnē, un uzreiz bija skaidrs, ka viņš ir augstākās klases speciālists. Diemžēl futbolā neiztikt bez traumām, un arī man tās bija diezgan nopietnas. Pēc potītes savainojuma un pēc ceļa saišu operācijas Artūrs palīdzēja ne tikai pilnīgi izveseļoties un atgriezties futbola laukumā, bet arī sasniegt labāko fizisko formu, kāda man jebkad bijusi. Īsts profesionālis un ļoti foršs džeks.”
Vladislavs Gutkovskis, Latvijas Nacionālās futbola izlases uzbrucējs

“Neviens sportists nav pasargāts no traumām, un es neesmu izņēmums. Artūru es satiku, kad sezonas vidū guvu savainojumu un tika izteiktas prognozes, ka mana sezona ir par 90 % beigusies. Mēs uzsākām regulāras rehabilitācijas sesijas. Artūrs man piedāvāja ne vien daudzveidīgus vingrinājumus, bet arī morālu atbalstu. Atlabšanas periods izrādījās krietni īsāks, nekā tika paredzēts sākumā. Es spēju atgriezties laukumā
uz svarīgākajām sezonas spēlēm, lai pilnvērtīgi palīdzētu savai komandai. Artūrs ir īsts profesionālis, kurš atradīs pieeju katram un paveiks savu darbu augstākajā līmenī!”
Matīss Babris, Latvijas Nacionālās Telpu futbola izlases aizsargs

“Savā kustību mākslinieces darbā man ir daudz jāstrādā gan ar savu, gan ar citu izpildītāju ķermeņiem. Manuprāt, jebkuras kustības pamatā ir pēdas, un es tām piešķiru ļoti lielu nozīmi. Tāpēc sāpīgi pārdzīvoju pašas gūto pēdas un potītes traumu. Sadarbojoties ar Artūru, jutu rūpīgu iedziļināšanos un profesionalitāti gan traumas apzināšanas periodā, gan izstrādājot vingrinājumu kopumu pēdas mobilitātes atgūšanai. Tas tika veidots, ņemot vērā manu profesijas specifiku un konkrēto gadījumu, nevis viegli vispārināts un vienkāršots.”
Elīna Gediņa, horeogrāfe, dejotāja

Iesaki draugiem