Apraksts

Iepazīstiet Sūzanu Grīnu – neatkarīgu sievieti, kurai patīk visu kontrolēt pašai.
Viņai ir četrdesmit pieci gadi, un viņa uzskata, ka dzīve ir perfekta. Sūzanas Londonas dzīvoklis ir ideāls vienam iemītniekam, viņai ir pastāvīgs darbs, kas piepilda viņas nepieciešamību pēc sakārtotības, un privātas attiecības, kuras nodrošina kultūras un arī citas, daudz intīmākas, baudas...
Bet brīdī, kad nākas saskarties ar mātes zaudējumu un neplānotu iespējamību pašai kļūt par māti, īstenojas Sūzanas lielākās bailes: viņa zaudē kontroli. Un viss kļūst aizvien sarežģītāks... vismaz, viņasprāt.

Šis brīnišķīgais romāns ir kā dzirksteļojošs enerģijas lādiņš,
un ir patiess prieks vērot, kā galvenā varone, nelokāma feministe un kvēla cīnītāja, pamazām atplaukst visā krāšņumā.

Sāra Heivuda ir angļu rakstniece. Viņai patīk lasīt grāmatas, doties pārgājienā kalnos un risināt dažādus prāta mežģus. “Kaktuss” ir autores debijas romāns, tas ir tulkots 26 valodās un izdots 29 pasaules valstīs. Pēc romāna motīviem tiek uzņemta filma ar Rīzu Viterspūnu titullomā. Papildu informācija: sarahhaywoodauthor.com

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Lasot S. Heivudas “Kaktusu”, es pēkšņi pieķēru sevi skaļi smejamies par Sūzanas adataino raksturu. Brīnišķīga varone!
Rīza Viterspūna

Viena no smieklīgākajām un jaukākajām grāmatām, kuru esam pēdējā laikā lasījuši.
Richard & Judy Book Club

Lielisks un humorpilns romāns par nebūt ne perfekto, visu kontrolējošo un vienlaikus ārkārtīgi piemīlīgo Sūzanu, kura, iesaistījusies ģimenes strīdā ar savu neprātīgo brāli, arī pati dodas personīgās izaugsmes ceļojumā.
The Lady

Jaunais iedvesmojošo un dzīvi apliecinošo grāmatu trends daiļliteratūrā turpina savu uzvaras ceļu ar tādiem darbiem kā Sāras Heivudas romāns “Kaktuss”. Veiksme un lasītāju mīlestība ir garantēta!
The Bookseller

Autore radījusi apburošu tēlu kopumu, lai izmānītu savu galveno varoni Sūzanu no viņas pašas izveidotās emocionāli noslēgtās vides... Sirsnīgs, asprātīgs tādas sievietes portrets, kurai beidzot izdodas izveidot ģimeni, kādu viņa ir pelnījusi.
Kirkus Review

Iesaki draugiem