Apraksts

Elīza ir izskatīga, labu izglītību ieguvusi un karjerā veiksmīga sieviete, kurai ir pilnīgi skaidrs, kas ir un kas nav pareizi un kādai būtu jāizskatās viņas perfektajai dzīvei. Nesen izšķīrusies no vīra, kurš šiem priekšstatiem īsti neatbilda, viņa uzsāk darbu perspektīvā mediju uzņēmumā. Darba piedāvājumā teikts, ka viņas uzdevums ir izvest šo uzņēmumu no krīzes. Tomēr realitātē viss izrādās pavisam citādi. Pienāk brīdis, kad Elīza vairs nesaprot, kuram īsti ir iestājusies krīze – uzņēmumam vai varbūt tomēr viņai pašai?

Romānā risinātas daudzas aktuālas tēmas, ieskaitot varas spēles un sievieti “vīrišķīgajā” biznesa pasaulē, taču tas neiztiek arī bez emocijām un autorēm raksturīgā dzirkstošā humora.

Eleonorai Trojai, kas dzimusi drēgnā 2004. gada novembra vakarā kādreiz tik populārajā Stabu ielas restorānā “Sarkans”, ir divas galvas, divas sirdis, četras rokas un divas dzīves. Jo reālajā dzīvē autore ir nevis viena persona, bet radošā apvienība. Inga Gorbunova (žurnāla I’mperfekt izdevēja un ReTV galvenā redaktore, raidījuma “Personības kods” vadītāja) un Dana Sinkeviča (žurnāla “Lauku Māja” galvenā redaktore) savu radošo savienību balsta uz līdzīgu humora izjūtu un vērtību izpratni. Abām autorēm ir ilgstoša pieredze medijos un vadošos amatos, bet Eleonora Troja ir viņu kopīgais alter ego ar vieglāku skatu uz dzīvi.

“Krīzes menedžere” ir jau trešais Eleonoras Trojas romāns (iepriekš izdoti darbi “Amazones neraud” un “Savu komētu nedzird”). Tas tika aizsākts laikā, kad neviens vēl pat nenojauta, kā jau pavisam drīz sarežģīsies pasaule. Romāna darbība norisinās pirms pandēmijas un Krievijas iebrukuma Ukrainā.

Iesaki draugiem