Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

“Putniņa Toma ziemas stāsti” ir jau otrā grāmata par labestīgā, drosmīgā Putniņa Toma piedzīvojumiem. Šajos stāstos Toms kopā ar labāko draugu Deniju, māmiņu, vectēvu un citiem grāmatas varoņiem izbauda ziemas priekus – ragaviņas, pikošanos (kas gan teju vai beidzas nelāgi!), Ziemassvētku eglītes meklēšanu un, protams, pašus svētkus! Īsie, koši ilustrētie stāstiņi māca mazo lasītāju pieņemt pareizos lēmumus, neatstāt draugus nelaimē, vienmēr būt izpalīdzīgam, laipnam un godīgam.

Aiz katra stāstiņa ievietotie pārrunu temati un uzdevumi ļaus vecākiem pētīt šo grāmatu kopā ar bērniem, bet bērnudārzu audzinātājiem un skolotājiem – izmantot to nodarbībās.

Juta Stīla (īstajā vārdā Juta Vējiņa, 1986) vairāk nekā 15 gadus profesionāli nodarbojās ar dažādiem cīņas sporta veidiem – boksu, karatē, kikboksu u.c. – un ir saņēmusi augstus apbalvojumus vairākās starptautiskās boksa sacensībās. Taču vairāk par medaļām sportisti priecē iespēja ar savu paraugu iedvesmot cilvēkus. Tagad Juta vēlas iedvesmot bērnus, stāstot tiem par to, kā sapņot par lieliem mērķiem un tos arī sasniegt.

No angļu valodas tulkojusi Daina Grūbe.

Iesaki draugiem