Apraksts

Gideons Kross. Viņā iemīlēties bija tik viegli. Tas notika vienā acumirklī. Galīgi. Neatgriezeniski. Precības ar viņu bija kā sapņa piepildījums, un laulības saglabāšana ir kļuvusi par manas dzīves nozīmīgāko cīņu.

Mīlestība transformējas. Mūsējā vienlaikus ir gan patvērums no vētras, gan nesaudzīgākais no viesuļiem. Divas daudz cietušas dvēseles savijušās vienā.

Esam viens otram atklājuši savus slēptākos un neglītākos noslēpumus. Gideons ir kā spogulis, kurā saskatu visus savus trūkumus... un arī visu skaisto, ko citādi neredzētu. Viņš man ir devis visu.

Tagad man ir jāpierāda, ka arī es varu būt viņa stiprā klints, viņa patvērums, kāds viņš ir bijis man. Abi kopā mēs spēsim atvairīt tos, kas tik neganti nopūlas nostāties starp mums. Tomēr mūsu lielākais izaicinājums, iespējams, slēpjas tieši svinīgajos solījumos, kas devuši mums spēku. Apņemšanās mīlēt bija tikai sākums. Savukārt cīņa par mīlestības saglabāšanu mūs var atbrīvot vai... izšķirt.

“Nešķirami kopā” ir sengaidītais “Krustuguns” sāgas, kas pakļāvusi un aizrāvusi miljoniem lasītāju visā pasaulē, noslēdzošais romāns.

Silvija Deja (Sylvia Day) ir # 1 New York Times un # 1 starptautiski atzīta, lasītāju iemīļota vairāk nekā divdesmit romānu autore, kuri izdoti vairāk nekā 40 valstīs un pārdoti desmitos miljonu eksemplāru. 28 valstīs Silvijas Dejas romāni ir ierindojušies pārdotāko grāmatu saraksta pirmajā vietā.
Informācija par rakstnieci: www.SylviaDay.com

No angļu valodas tulkojusi Anna Zābere.


Silvijas Dejas “Nešķirami kopā”, kurā Eva un Gideons atklāj savu eksplozīvo savstarpējās pievilkšanās spēku, ir sirdi sildošs un iepriecinošs romāns, kas noslēdz “Krustuguns” sēriju. Smalki ļaudis, izsmalcināts fons, svelmīgs sekss un kaislīga laulātā pāra mīlestība – lieliski!
Publishers Weekly

Romānā “Nešķirami kopā” Gideona un Evas sarežģītās attiecības tiek izspēlētas ar degsmi, kaisli, apsēstību un – tas ir pats svarīgākais – ar mīlestību. Brīnišķīgs stāsts, ko uzrakstījusi talantīga rakstniece!
RT Book Reviews

Gideona un Evas mīlasstāstu nav iespējams aizmirst. Romānā “Nešķirami kopā” ir viss, ko vien kāds varētu vēlēties. Tas apliecina autores spēju radīt aizraujošu vidi, kurā mīt neparasts mīlas pāris, kura prieka un satraukuma brīžiem aizrautīgi seko līdzi miljoniem lasītāju visā pasaulē.
iBooks Editors

Šis ilgi gaidītais “Krustuguns” noslēgums ir emocionālākais un intīmākais sērijas romāns. Lasītājs iegūst kāroto happy end, ko, protams, pelnījuši arī grāmatu varoņi, un gribas ticēt, ka Gideonam un Evai nākotnē sagaidāmi vēl neskaitāmi laimes brīži...
Vilma’s Book Blog

Iesaki draugiem