Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Šo romānu ir iemīlējis ikviens, kam bijusi izdevība to izlasīt.
Jūs būsiet nākamais!

Entonijs Peardū, agrāk slavens rakstnieks, ir pavadījis pusi savas dzīves, vākdams citu pazaudētās lietas, vēlēdamies izpirkt vainu par kādu sen atpakaļ lauztu solījumu.
Apzinoties, ka viņa mūžs tuvojas beigām, Entonijs savu māju un pazaudētos dārgumus atstāj mantojumā asistentei Laurai, kurai viņš uztic atrast lietu īstenos īpašniekus. 
Pazaudēto lietu glabātāja novēlējuma izpildīšana izraisa nejaušas tikšanās un izmaina ne vienu vien dzīvi...

“Lasīt šo iedvesmojošo un noslēpumaino romānu ir tīrā bauda, 
turklāt tas attīsta iztēli un sasilda sirdi!”
OK!

Rutas Hoganas, angļu rakstnieces, debijas romāns “Pazaudēto lietu glabātājs” īsā laikā iekaroja lasītāju un izdevēju sirdis visā pasaulē. Tas kļuva par Sunday Times bestselleru, un Richard & Judy Book Club un Sunday Herald to izvēlējās par gada grāmatu. Tas tulkots un izdots vairāk nekā 30 pasaules valstīs. Informācija par autori: http://ruthhogan.co.uk

No angļu valodas tulkojusi Sandra Rutmane.


“Viens no aizkustinošākajiem romāniem, ko esam lasījuši. Nepazaudējiet to!”
Richard & Judy Book Club

“Šī ir pirmā grāmata, kuru izlasīju 2017. gadā. Ja turpmāko 12 mēnešu laikā es atradīšu vēl citu tikpat lielisku, esmu gatava apēst savas zelta lasāmbrilles. Rūtas Hoganas sirsnīgais romāns ir lielisks pretlīdzeklis Jaunā gada sākumam raksturīgajai melanholijai.”
Daily Mail

“Reti brīnišķīga un labestīga grāmata. Vietumis sirdi plosoša, bet jauka. Piesēdos un izlasīju to vienā pēcpusdienā, nespējot atrauties. Pēc tam vēl kādu brīdi pavadīju grāmatas izraisīto emociju uzplūdā.”
The Londoner

“Kad romāns “Pazaudēto lietu glabātājs” bija tikko iznācis, es rakstīju, ka tas ir īpaši piemērots Jaunā gada melanholijai. Tomēr tas tikpat labi noder arī lietainas vasaras dienas vai kādai citai melanholijai... Aizkustinoša, izklaidējoša un laba garastāvokļa izraisoša lasāmviela!”
Daily Mail

“Sirsnīgie un kolorītie personāži un katras pazaudētās lietas stāsts mudina lasīt un lasīt... Līdz beigās R. Hoganas romāns mūs pārliecina, ka ikvienai pat šķietami nevērtīgai lietai ir sava nozīme un ka nejauši objekti, cilvēki un vietas tomēr ir savstarpēji saistīti.”
Booklist

Iesaki draugiem