Apraksts

Zigmunds Freibergs ir pieredzējis un Latvijā populārs pasākumu vadītājs, kā arī Izglītības un attīstības centra “EGO” pasniedzējs, kurš jau 4 gadus māca pasākumu vadīšanu kultūras darbiniekiem, bibliotekāriem, pedagogiem un citiem interesentiem. Apkopojis 16 gadu laikā apgūtās teorētiskās un praktiskās zināšanas, viņš ir uzrakstījis savu pirmo grāmatu – pirmo mācību līdzekli latviešu valodā par pasākumu vadīšanas principiem.

Jūs uzzināsiet • Kas ir svarīgākais pasākumu vadīšanā? • Kāpēc tieši tas ir svarīgākais? • Kā ar to attīstīt un pilnveidot pasākumu vadīšanu?

Šī ir neaizvietojama rokasgrāmata esošajiem un topošajiem kāzu, jubileju, korporatīvo un citu veidu pasākumu plānotājiem un vadītājiem, jo palīdzēs organizēt oriģinālus, gaumīgus un aizraujošus pasākumus, izveidot to scenārijus, plānus, saturisko un vizuālo noformējumu. Grāmata noderēs ikvienam, kas ikdienā komunicē ar lielākām auditorijām: prezentē, pasniedz, vada sapulces un tamlīdzīgi. Ar tajā sniegtajām zināšanām, izpratni un padomiem varēs īstenot oriģinālas un neaizmirstamas uzstāšanās.

“Šajā grāmatā atbildi uz jautājumu, kā novadīt pasākumu – vai tā būtu mācību stunda skolā, korporatīvais vai privātais pasākums –, varēs saņemt gan skolotājs, strādājot ar lielāku vai mazāku klasi, gan cilvēks, kuram patīk organizēt un vadīt nelielas svinības šauram ģimenes lokam, gan profesionālis, kas vada plašus pasākumus. Personiski man šī grāmata ļāvusi saprast nianses, kuras nepieciešamas, lai jautri nosvinētu dzimšanas dienu ar radiem un draugiem.”
Jana Boikova, grāmatas “Pasākumu vadīšanas māksla” redaktore

Iesaki draugiem