Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Ugunssirds nodevīgais ienaidnieks Tīģernags ir uzvarēts un izraidīts no Pērkona klana, taču rudo runci māc nojauta, ka tumšais karotājs tikai klusītēm slēpjas mežā, gaidot īsto brīdi uzbrukumam.

Bet šī nav vienīgā problēma, ar kuru karstajos zaļlapja mēnešos saskaras jaunais barvedes palīgs. Ugunssirds redz sapņus, kuros tiek brīdināts no nezināmām briesmām, ar grūtībām skolo savu māsasdēlu Mākoņķepu un slēpj no klana baisu patiesību par barvedes Zvaigžņuzilgmes īsteno stāvokli.

Tikmēr mežā kļūst karstāk un karstāk, līdz tuvojas ilgi gaidītais negaiss...

Ērinu Hanteri iedvesmo mīlestība pret kaķiem un aizraušanās ar savvaļas dabu. Viņa dziļi ciena dabu visās tās izpausmēs un ar prieku rada mītiski krāšņās, aizraujošās “Klanu kaķu” sērijas grāmatas.

“Ērina Hantere piedāvā nākamo aizraujošo piedzīvojumu stāstu par klanu kaķiem. Kādas personības! Drosminieki un bailīgie, nodevēji un uzticamie, posta raisītāji un glābēji. Un pat mīlētāji! Jaunie lasītāji, ar visu sirdi dzīvojot līdzi klanu kaķiem, uzsāk paši savu ceļu uz pieaugušo pasauli – uz tās vēl neapjaustajiem noslēpumiem.”
Voice of Youth Advocates (VOYA)

Iesaki draugiem