Apraksts

Šī ir jau vienpadsmitā Nikijas Maksvelas dienasgrāmata un jauna nodaļa pārpratumiem un neveiksmēm pilnajā Nikijas dzīvē.

Skolēnu apmaiņas programmas ietvaros Nikija uz nedēļu nonāk Northemptonhilsas Starptautiskajā akadēmijā! Jebkurš cits būtu gatavs atdot jebko, lai varētu mācīties šajā prestižajā mācību iestādē, kurā ir gudri skolēni, stingras prasības, elegantas skolas formas un kuras ēka “izskatās pēc Cūkkārpas un pieczvaigžņu luksusa viesnīcas krustojuma”! Taču Nikija ir pārbijusies. No visām iespējamām skolām, uz kurām meitene varētu būt nosūtīta, viņa nokļuvusi tieši savas ļaunākās ienaidnieces Makenzijas jaunajā skolā. Taču, nonākusi Northemptonhilsas skolā, Nikija apjauš, ka viņai būtu jāraizējas pavisam par kaut ko citu. Vai viņai izdosies izdzīvot skolēnu apmaiņas programmā vai arī gaidāma katastrofa?

Kopš 2009. gada, kad Reičela Renē Rasela iepazīstināja savus lasītājus ar Nikiju un deva iespēju ieskatīties viņas pirmajā dienasgrāmatā, šīs sērijas grāmatas visā pasaulē izdotas jau vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru.

No angļu valodas tulkojusi Daina Ozoliņa.

Iesaki draugiem