Apraksts

“Dzīvības Spēks” ir otrā grāmata sērijā “Saules Ceļš”. Grāmata veltīta Dzīvības Spēkam – enerģijai, kas caurauž visu pasauli un katru dzīvu būtni. Jau izsenis Dzīvības Spēks īpaši lolots Austrumos, kur izstrādātas daudzas sistēmas tā vairošanai; viena no populārākajām un Rietumos pazīstamākajām ir tieši ķīniešu ciguns.

Šajā grāmatā pazīstamais ārsts un ciguna skolotājs Igors Kudrjavcevs piedāvā iepazīt Saulaino cigunu – viņa izstrādātu vingrojumu un masāžas kompleksu, kurā apvienoti klasiskās ķīniešu medicīnas paņēmieni un jaunākie Rietumu zinātniskie atklājumi. Saulainais ciguns ir efektīva un praksē pārbaudīta metode. Tā dod līdzsvaru, mieru un spēku, radošu, enerģijas un prieka piepildītu dzīvi. Šis komplekss ietver sevī trīs vienkāršus elementus: rīta masāžu, locītavu atvēršanu un statiskā ciguna vingrojumus. Tie nodrošina brīvu enerģijas cirkulāciju un līdz ar to – veselību un vitalitāti gan ķermenim, gan garam.

“Tieši dzīvības enerģija ne vien nodrošina cilvēka veselību, bet arī palīdz sakārtot dzīvi. Ja ievērosiet trīs ciguna principus – pareizi elpot, pareizi kustēties un pareizi domāt –, enerģijas, harmonijas un veselības atslēga būs jūsu rokās.
Šī grāmata domāta tieši jums. Visu, ko tajā piedāvāju, spēj apgūt jebkurš – Saulainais ciguns nav nekas grūts un sarežģīts. Izlasiet, un jūs spēsiet uzlabot savu pašsajūtu, imunitāti un veselību; nostiprināt ķermeni, nomierināt domas un bagātināt sajūtas; izvirzīt mērķus, tos sasniegt un par tiem priecāties.”
Igors Kudrjavcevs

Iesaki draugiem