Apraksts

BabyTalk programma – atslēga uz prieku un spēju mācīties visa mūža garumā.

Vecākiem ir ļoti liela ietekme uz sava bērna valodas attīstību, ieskaitot mazuļa spēju klausīties, saprast un sazināties. No dzimšanas līdz četru gadu vecumam ir vispiemērotākais laiks vecāku iesaistei, jo bērns apgūst saziņas svarīgākās prasmes un iemaņas. Izmantojot grāmatā izklāstīto BabyTalk programmu, vecāki varēs pilnveidot un nostiprināt bērna valodas prasmes un nodrošināt labu pamatu bērna turpmākajai spējai sazināties un mācīties. Tam nepieciešamas tikai 30 minūtes nedalītas uzmanības ik dienu! 

Vienkāršo un jautro programmu izveidojusi pieredzes bagāta logopēde, balstoties uz ilggadīgu praktisko darbu un veiktajiem pētījumiem. Šīs programmas pamatā ir vecāka un bērna sadarbība “viens pret vienu”, kas patiesībā ir vislabākais veids bērna attīstībai. 

“Izzinoša un padomiem bagāta grāmata par bērna valodas un runas attīstību. Uzrakstīta vieglā un saprotamā valodā, kas būs liels palīgs jaunajiem vecākiem, logopēdiem, ārstiem un citiem speciālistiem, kas saistīti ar šo problēmu risināšanu. Grāmata bagāta ar praktiskiem piemēriem, dažādu situāciju risinājumiem un autores Dr. Sallijas Vordas pieredzi. Daudz praktisku un pozitīvu piemēru, kā strādāt, runāt ar savu bērnu ikdienā. Man kā praktizējošai audiologopēdei un divu bērnu mātei grāmata atvērusi daudz plašāku redzesloku ikdienas darbam ar bērniem, kā arī darbam ar vecākiem.” Evija Puga, audiologopēde, Latvijas Audiologopēdu asociācijas biedre.

No angļu valodas tulkojusi Zelma Buile.

Iesaki draugiem