Apraksts

Pasaule ir mainījusies, un nekas vairs nebūs kā agrāk...

Barbara Teilora Bredforda (1933) ir angļu rakstniece, kuras romāni tulkoti vairāk nekā 40 valodās, izdoti 90 valstīs un šobrīd pārdoti vairāk nekā 90 miljonos eksemplāru. Romāns “Kavendonas sievietes” ir triloģijas otrā grāmata.

1926. gada jūlijs. Kādā nedēļas nogalē Ingemu ģimene ir sapulcējusies Kavendonas namā un kopā ar viņiem ir arī Svonni. Abas ģimenes jau gadu desmitiem ir nesaraujami saistītas ne tikai ar uzticības zvērestu vien... Ingemu vīrieši vienmēr ir apbrīnojuši un mīlējuši skaistās un apķērīgās Svonnu sievietes, un nu Čārlzs Ingems, sestais Moubrijas grāfs, ved pie altāra savu mūža mīlestību Šarloti Svonnu.
Majestātiskais un krāšņais nams ir bijis dzimtas īpašumā jau gadsimtiem ilgi, bet tagad nepieciešami lieli ieguldījumi, lai to atjaunotu, un visu vēl vairāk apgrūtina nestabilā finanšu situācija, kura aptvērusi gandrīz visu pasauli. Abu ģimeņu jaunākās paaudzes sievietes izaugušas ne vien žilbinoši skaistas, bet arī cīnītājas – kā viņas tiek dēvētas ģimenē, un viņas būs tās, kas apvienos spēkus un pūles, lai glābtu dzimtas namu.

No angļu valodas tulkojusi Zane Rozenberga.

Iesaki draugiem