Apraksts

Pasaulslavenās sērijas “Klanu kaķi” trešā grāmata “Noslēpumu mežs” turpina aizraujošo stāstu par Pērkona, Upes, Vēja un Ēnas klanu kaķiem, par draudzību, godaprātu, drosmi un viltību, par gaišo un tumšo spēku cīņu.

Visu četru klanu kaķi nevar vien sagaidīt bargā kaillapja beigas – trūkst medījuma, valda bads, un posta laiks vēl tikai pavairo spriedzi mežā. Kaķi ar aizdomām uzlūko ikvienu, jo tas, kurš vakar vēl bija draugs, no rīta var izrādīties visļaunākais ienaidnieks.
Šajā saspringtajā gaisotnē Ugunssirds dzen pēdas bijušā barvedes palīga Sarkanastes slepkavam. Meklējot atbildes, karotājs atklāj baisu patiesību, ko dažs labs par katru cenu gribētu paturēt noslēpumā...


Ērinu Hanteri iedvesmo mīlestība pret kaķiem un aizraušanās ar savvaļas dabu. Viņa dziļi ciena dabu visās tās izpausmēs un ar prieku rada mītiski krāšņās, aizraujošās “Klanu kaķu” sērijas grāmatas.

“Šī fantastiskā grāmata ir sirdī drosmīgajiem! Lasītāji šķirs lappusi pēc lappuses, jau nepacietīgi gaidot sērijas turpinājumu.”
School Library Journal

No angļu valodas tulkojusi Lilija Berzinska.

Iesaki draugiem