Apraksts

Atklājiet spēku, prieku un mīlestību, dzīvojot hands free jeb brīvroku režīmā!

Brīvroku pieeja nenozīmē atteikties no tehnoloģijām vai atstāt novārtā darbu un pienākumus. Brīvroku pieeja nozīmē dāvāt nedalītu uzmanību cilvēkiem, ar ko esam kopā, un mirklim, kurā dzīvojam.

Reičela bija nogurusi no nemitīgā vāveres riteņa starp darbu, sabiedriskajiem pienākumiem un mājām. Viņa apjauta, ka steigas un aizņemtības dēļ tiek palaists garām patiesi būtiskais. Šī atziņa lika Reičelai pārskatīt savus paradumus. Viņa apzināti sāka samazināt tehnoloģiju un saziņas ierīču lomu savā ikdienā un atklāja, cik ļoti tie bija ietekmējuši viņas laimi un attiecības ar vistuvākajiem cilvēkiem. Virtuālo saziņu viņa centās aizstāt ar sirsnīgām cilvēciskām attiecībām. Savu cīņu ar uzmanības un laika zagļiem Reičela atspoguļoja blogā. Šie ieraksti kļuva neparasti populāri (mēnesī miljons lasītāju), tika pārpublicēti pat lielākajos ASV laikrakstos un izdoti bestsellerā "Hands Free mamma".
Grāmatas autore ir amerikāņu speciālās izglītības skolotāja un mamma Reičela Meisija Steforda. Viņa sev atklāja metodi, kā atbrīvoties no laika un uzmanības zagļiem un dalās tajā ar lasītājiem.
Pievienojieties Meisijai! Sāciet dzīvot brīvroku režīmā un esiet kopā ar saviem mīļajiem! Jūs piedzīvosiet neaizmirstamus brīžus, tiklīdz ar pilnu uzmanību pievērsīsieties ikkatram no tiem.

Iesaki draugiem