Apraksts

Ir drēgna un vējaina ziemas nakts bezgalīgajos Nebraskas līdzenumos. Un Džekam Rīčeram, tik varena auguma un draudīga paskata vīram, ar nesen lauztu degunu, nav viegli atrast gadījuma transportu. Beidzot viņu savā mašīnā uzņem kāda trijotne – divi vīrieši un sieviete.

Tomēr drīz kļūst skaidrs, ka ceļabiedri melo par savām gaitām un plāniem, turklāt priekšā ceļu bloķē policijas postenis.
Noticis noziegums, un likumsargi meklē vainīgos...

Vai viņus neaiztur tāpēc, ka Džeka pirmais iespaids ir mānīgs un trijotne nav meklētie noziedznieki, vai arī tāpēc, ka tagad braucēji ir četri? Un Džeks Rīčers kalpo par aizsegu?

Lī Čailds (Lee Child, dz 1954) ir viens no slavenākajiem trilleru autoriem pasaulē. Viņa romāni iegūst pirmās vietas bestselleru sarakstos gan Amerikas Savienotajās Valstīs, gan Eiropā. Tie ir tulkoti vairāk nekā 40 valodās un izdoti 50 miljonos eksemplāru. Romāns “Viens šāviens” ticis ekranizēts ar nosaukumu “Džeks Rīčers”, galvenajā lomā – Toms Krūzs.
www.jackreacher.co.uk

No angļu valodas tulkojusi Aija Čerņevska.


Mēdz teikt, ka ik pēc četrām sekundēm kaut kur pasaulē kāds nopērk Lī Čailda grāmatu... Un, iespējams, tā arī ir, jo Lī Čaildam piemīt īpašs talants radīt skarbu galveno varoni, kuru vīrieši apskauž, bet sievietes – apjūsmo.
Daily Express

Romāna “Viens pret visiem” galvenais varonis Džeks Rīčers ir Klinta Īstvuda, Mela Gibsona un Brūsa Vilisa apvienojums – tikai mūsdienu versijā...
Irish Times

“Viens pret visiem” – fascinējoša, satriecoša, aizraujoša grāmata... Vēl interesantāka nekā citas Džeka Rīčera sērijas grāmatas.
New York Times

Plašais Džeka Rīčera fanu pulks būs sajūsmā – viņus sagaida jauni piedzīvojumi, spriedzes pilnas situācijas, no kurām, šķiet, nav izejas, un nervus kutinošs atrisinājums.
Irish Independent

Rakstnieks Lī Čailds apgalvo: “Es rakstu grāmatu tā, it kā tā būtu pirmā un, iespējams, arī pēdējā...” Maksimums spriedzes un līdzpārdzīvojuma. Turklāt šis ir Lī Čailda trešais darbs par Džeku Rīčeru, kurā darbība sākas un beidzas ierobežotā laikposmā – nepilnās trīs diennaktīs. Un lasītājs stundu pa stundai, lappusi pēc lappuses izseko galvenā varoņa gaitām, mēģinot atklāt šaušalīgā nozieguma patiesos iemeslus.
Kirkus Reviews

Iesaki draugiem