Apraksts

EDGARS UNTĀLS:
"Šī grāmata ir par tevi. Es to zinu, jo mēs visi esam tik līdzīgi un paredzami savās emocijās un stereotipos. Šeit ir aprakstītas situācijas, kuras esmu piedzīvojis savā pārdevēja, vadītāja un biznesa trenera amatā. Te atradīsi arī dažādus stāstus, vēsturiskus faktus un līdzības, kas liek domāt un aicina aktīvi rīkoties. Katra lappuse tevi uzrunās un uzdos jautājumus - atrodi atbildes, un es ticu - izlasot šo grāmatu, tava dzīve vairs nebūs tāda kā iepriekš. Panākumi reiz atnāk pie katra. Es nezinu, vai šodien. Nav ne jausmas, tas notiks gaišā dienā vai melnā naktī, taču panākumi noteikti atnāks. Ja tu tā izlemsi."
 
 
"Ar personiskās izaugsmes un biznesa iedvesmas grāmatām ir tā jocīgi. Vieni par tām fano un iekļauj iecienītākās literatūras topos, citi snobiski negrib atzīties, ka tādas vispār lasa. It kā tā būtu kāda vājuma pazīme. Bet tā nav. Reiz, kad biju izšķīrusies veikt nozīmīgas izmaiņas savā profesionālajā karjerā un iekšējā nedrošības sajūta par turpmāko bija tik liela, ka par to nedrīkstēju stāstīt ne vārda un nevienam, jaunajam sākumam mani lieliski mobilizēja klasiķa Napoleona Hila atkārtots izdevums, kuru gluži nejauši atradu plauktā. Labas (ar uzsvaru uz labas) iedvesmas grāmatas ir vērts lasīt! Bez visa cita, ko tur atradīsiet, tās sniegs jums iedrošinājumu un, iespējams, apliecinājumu, ka esat uz pareizā ceļa. Edgars Untāls ir personiskās izaugsmes treneris, kuram piemīt dabas dots rakstnieka talants. Viegla, skaidra un saistoša valoda apvienojumā ar iedrošinājumu rīcībai, profesionāliem padomiem, personisko pieredzi un dažādiem uz domāšanu rosinošiem stāstiem. Šķiet, Edgars nemaz nespētu jums pastāstīt kaut ko garlaicīgu. Jūs šo grāmatu lasīsiet ar aizrautību, jums būs, par ko padomāt, jūs jutīsieties iedrošināts un uzzināsiet noderīgas lietas. Cita starpā arī to, ka panākumi sākas galvā un jau labu laiku, pirms tie kļūst par realitāti."
Inga Gorbunova. Izdevniecības "Dienas žurnāli" direktore un galvenā redaktore

"Korporatīvās pasakas ir savdabīgs mikslis starp Rietumu biznesa brīnumdaru veiksmes formulām, uz budisma kultūru balstītām mācībām un Edgara paša neizmērojami lielo pārdošanas pieredzi. Grāmata noteikti iedvesmos un uzjundīs jaunas vēsmas - noteikti. Sapurinās un iedos pārliecību: "Celies un ej!". Tā ir mīlestības pilna, viegla un gaiša grāmata ikvienam, ne tikai tiem, kuru dzīve saistīta ar pārdošanu. Iepazīt Edgaru kā pārdošanas mākslas skolotāju bija liela mana dzīves veiksme. Taču lasīt šo viņa uzrakstīto grāmatu ir vēl lielāka vērtība - to varēšu atvērt un atrast ko vērtīgu ikreiz, kad jutīšos apmaldījusies vai apjukusi savā profesionālās dzīves ceļā."
Jana Ezeriņa. Modes salona "Madam Bonbon" īpašniece

Lasīju "Korporatīvās pasakas" un domāju - cik tas reizēm ir vienkārši. Pieliekties un pacelt izdevības, kas turpat pie kājām vien mētājas, izveidot rīcības plānu un kļūt par izcilu sava amata meistaru vai pelnoša biznesa īpašnieku. Pārsteidzoši, bet cilvēki vairumā gadījumu cenšas izgudrot velosipēdu no jauna, līdz bezgalībai sarežģī lietas un attopas pašu radītā vāveres ritenī, no kura neredz izeju. Šeit viss ir saprotami. Edgars ir spējis apvienot metaforas un pamācošus stāstus ar savu pieredzi un profesionālo redzējumu. Ja vēlies smelties iedvesmu - meklē to šeit. Ja vēlies lieliskas idejas un padomus sava biznesa izaugsmei - tepat vien ir. Pasakas kļūst par realitāti tiem, kas tām tic. Es noticēju.
Uldis Veits. SIA "Remedica" direktors

Publikācijas

Iesaki draugiem