Apraksts

STEPS 2 Course Book ir angļu valodas mācību grāmata otrajai klasei ar krāšņām ilustrācijām un aizraujošā, rotaļīgā formā izklāstītu mācību vielu. Ietvertas arī aktivitātes Ziemassvētkiem un Lieldienām, kā arī 2 projektnodarbības;

Mācību komplekts ir piemērots Latvijas skolu apmācības programmai, to ir apstiprinājusi LR Izglītības un zinātnes ministrija. Komplektā ietilpst mācību grāmata (Course Book) ar CD, darba burtnīca (Activity Book) un skolotāja grāmata (Teacher's Guide).

Kopā ar pirmajā klasē iepazītajiem grāmatas Steps 1 varoņiem – Lūsiju un Džimu, viņu klasesbiedriem un mīluļiem – kaķi Maksi un suni Reksi – bērni turpinās apgūt sarunvalodas prasmes un gramatikas pamatus atbilstoši 2. klases mācību programmas prasībām; iepazīsies ar jauno grāmatas varoni Benu un viņa ģimeni, iemācīsies pastāstīt par dzīvi laukos, vasaras brīvdienām, savu māju, draugiem, iemīļotajām rotaļlietām un citām bērniem tuvām tēmām; dziedās dziesmas un runās skaitāmpantus; turpinās apgūt angļu valodu radošās nodarbēs – spēlējot spēles, rotaļājoties un aktīvi līdzdarbojoties; pakāpeniski apgūs angļu valodas alfabēta burtus, attīstīs lasītprasmi un rakstītprasmi.

Step by step: Soli pa solim – augšup!

E-grāmatā ietverts digitāls papildsaturs – audioieraksti uzdevumu veikšanai, tostarp dziesmiņas, skaitāmpanti, leļļu teātra dialogi. Pievienoto saturu apzīmē ikona blakus uzdevumam. Šis papildsaturs pieejams arī grāmatas drukātajā versijai pievienotajā CD.

Iesaki draugiem