Apraksts

Zīmēt var vienmēr – no rīta, vakarā, vēlā pēcpusdienā. Uzzinot veiklāko zīmuļmeistaru noslēpumus, ātri vien izdosies radīt lieliskas skices un komiksu tēlus!

ZĪMĒŠANAS PAMATI

Šajā nodaļā sniegti padomi, kā apgūt zīmēšanas pamatprincipus, un plašāk pastāstīts par daudzveidīgām sejas izteiksmēm, ķermeņa valodu, tēlu izstrādi, perspektīvu, ēnošanu un daudz ko citu!

BRĪNUMAINIE ZVĒRI

Populārākie komiksu varoņi ir dzīvnieki – pēdējais laiks katram radīt savus tēlus! Atliek tikai
iemācīties zīmēt parastu kaķi, plēsīgu haizivi, buldogu – baletdejotāju, džaiva virtuozu paviānu, mīlīgu jēriņu, pārbijušos piraiju un daudz ko citu!

NE NO ŠĪS PASAULES

Jāaizmirst par ikdienišķo un jādodas brīnumainajā iztēles valstībā! Viens, divi... un var traukties kosmosā, satikties ar laumiņu, izpētīt spoku apsēstu māju vai ļauties burvju mākslai!

VISAS PASAULES JŪRAS

Plašās jūras un okeāni gaidīt gaida, kad kāds tos izpētīs. Varbūt der uzburt pludmales ainu, uzzīmēt jūras laupītāju bandu un ienirt zem viļņiem, lai sastaptos ar dziļūdens radībām?

CEĻOJUMS LAIKĀ

Aizraujošs ceļojums pagātnē – ir tikai jāapbruņojas ar zīmuli, lai attēlotu pasauli tādu, kāda tā bija agrāk! Šajā nodaļā stāstīts, kā zīmēt dinozaurus, attēlot ainas no Senās Ēģiptes un Romas, radīt sendienu modi un Mežonīgo rietumu varoņus!

ASAS IZJŪTAS

Ja vēlas, zīmētājs milzu ātrumā var riņķot pa trasi, iesist bumbu vārtos, izlēkt no lidmašīnas vai pēkšņi zaudēt līdzsvaru – zīmēšana garantē adrenalīna veidošanos!

Iesaki draugiem