Zvaigzne ABC uzceļ jaunu grāmatnīcu Kuldīgā (papildināts ar fotogaleriju)

2011-09-20

Šodien, 20. septembrī būvuzņēmējs SIA "Selva Būve" nodod pasūtītājam Apgādam Zvaigzne ABC grāmatnīcas ēku Kuldīgā, Mucenieku ielā 33. Gada laikā pussagruvušās ēkas vietā tika uzbūvēta moderna grāmatnīca, saglabājot arī vecā nama veidolu. Jaunā divstāvu grāmatnīca ar savu mūsdienīgo arhitektonisko risinājumu lieliski iekļaujas Kuldīgas pilsētas vidē, kur senās vērtības iet kopsolī ar mūsdienu prasībām. Zvaigznes jaunās grāmatnīcas projekta autore ir arhitekte Diāna Zalāne.

Šodien, 20. septembrī būvuzņēmējs SIA “Selva Būve” nodod pasūtītājam Apgādam Zvaigzne ABC grāmatnīcas ēku Kuldīgā, Mucenieku ielā 33.
Gada laikā pussagruvušās ēkas vietā tika uzbūvēta moderna grāmatnīca, saglabājot arī vecā nama veidolu. Jaunā divstāvu grāmatnīca ar savu mūsdienīgo arhitektonisko risinājumu lieliski iekļaujas Kuldīgas pilsētas vidē, kur senās vērtības iet kopsolī ar mūsdienu prasībām. Zvaigznes jaunās grāmatnīcas projekta autore ir arhitekte Diāna Zalāne .

Šobrīd Zvaigznes grāmatnīca Kuldīgā atrodas Liepājas ielā 46, bet jaunuzceltā grāmatnīca saviem apmeklētājiem durvis vērs šā gada nogalē.
19.jpg - 53.41 KB
Apgādam šī jau ir trešā grāmatnīca, kas ieņem vietu jaunuzceltā vai rekonstruētā ēkā. 2001. gadā no nojaukšanas tika paglābta ēka Rīgā, Biķernieku ielā 19, bet pēc pieciem gadiem Apgāds atjaunoja iznīcībai nolemto 200 gadus vecu divstāvu māju Cēsu centrālajā laukumā.
24.jpg - 53.63 KB
Apgādam Zvaigzne ABC ir plašs grāmatu tīkls – trīsdesmit divi veikali visā Latvijā. Arī šogad tika atvērtas četras jaunas grāmatnīcas – Aizkrauklē, Rēzeknē, Daugavpilī un Rīgā t/c “Rīga Plaza”. 2009. gada oktobrī Zvaigzne ABC atvēra savu pirmo outlet grāmatnīcu Rīgā, Vaļņu ielā 19.
34.jpg - 56.43 KB
Ar būvuzņēmēju SIA „Selva Būve” grāmatnīcu izveidē Apgādam Zvaigzne ABC ir ilggadēja un auglīga sadarbība. „Selva Būve” ir rekonstruējusi tirdzniecības un biroja telpas Rīgā, Valdemāra ielā 6, veikusi būvdarbus Apgāda noliktavā un tipogrāfijā Rīgā, Biķernieku ielā 19, kā arī bez termiņu kavējumiem rekonstruējusi jauno grāmatnīcas ēku Kuldīgā.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem