Latvijā pirmo reizi izdota Deivida Ričo grāmata "Kad pagātne ir tagadne".

2011-02-15

Latvijā pirmo reizi izdota Deivida Ričo - viena no populārākajiem mūsdienu Rietumu pasaules psihoterapeitiem - grāmata "Kad pagātne ir tagadne".Tajā piedāvāti praktiski padomi, kā sevī pamanīt un novērst destruktīvās emocijas, kas traucē veidot patiesi harmoniskas attiecības. Autors palīdz lasītājam izprast bērnības pieredzes lielo ietekmi uz vēlāko dzīvi, neitralizēt senu emocionālo traumu iespaidu uz pašreizējām attiecībām un izprast līdzcilvēku izraisīto simpātiju un antipātiju patiesos iemeslus - emocionāli neatrisinātu pagātnes pieredzi.

Latvijā pirmo reizi izdota Deivida Ričo - viena no populārākajiem mūsdienu Rietumu pasaules psihoterapeitiem – grāmata Kad pagātne ir tagadne.
Tajā piedāvāti praktiski padomi, kā sevī pamanīt un novērst destruktīvās emocijas, kas traucē veidot patiesi harmoniskas attiecības. Autors palīdz lasītājam izprast bērnības pieredzes lielo ietekmi uz vēlāko dzīvi, neitralizēt senu emocionālo traumu iespaidu uz pašreizējām attiecībām un izprast līdzcilvēku izraisīto simpātiju un antipātiju patiesos iemeslus - emocionāli neatrisinātu pagātnes pieredzi.

Deivids Ričo pasniedz lekcijas klīniskajā psiholoģijā prestižajā Kalifornijas Universitātē Bērkli (ASV), vada seminārus par personības un garīgo izaugsmi un ir daudzu populāru grāmatu autors.

”Kad pagātne ir tagadne” - labākais sabiedrotais tiem, kuri patiesi vēlas tikt pāri pagātnes pārdzīvojumu radītajām sāpēm.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem