Zvaigzne ABC izdod jau simto e-Grāmatu

2010-12-20

Šodien, 20. decembrī Apgāds Zvaigzne ABC lasītājiem piedāvā jau simto e-Grāmatu - Valda Rūmnieka un Andreja Miglas romānu "Čaks", kas īsā laika posmā kļuvis par vienu no pirktākajām grāmatām drukātā formātā. Biogrāfiskais romāns "Čaks" ir aizrautīgs, noslēpumiem pārpilns dzejnieka dzīvesstāsts, kurā radošie un intīmie piedzīvojumi grodi savērpti ar plašu kultūrvēsturisko un politisko notikumu zemslāni, kur unikāli, līdz šim nezināmi vēsturiskie dokumenti vienojas ar autoru ēverģēlīgo fantāziju.Apgāds Zvaigzne ABC pirmo e-Grāmatu latviešu valodā izdeva šā gada 8. martā. Tā bija Lorensa Frīmena un Jura Rubeņa "Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla".

Šodien, 20. decembrī Apgāds Zvaigzne ABC lasītājiem piedāvā jau simto e-Grāmatu – Valda Rūmnieka un Andreja Miglas romānu Čaks, kas īsā laika posmā kļuvis par vienu no pirktākajām grāmatām drukātā formātā. Biogrāfiskais romāns “Čaks” ir aizrautīgs, noslēpumiem pārpilns dzejnieka dzīvesstāsts, kurā radošie un intīmie piedzīvojumi grodi savērpti ar plašu kultūrvēsturisko un politisko notikumu zemslāni, kur unikāli, līdz šim nezināmi vēsturiskie dokumenti vienojas ar autoru ēverģēlīgo fantāziju.
Apgāds Zvaigzne ABC pirmo e-Grāmatu latviešu valodā izdeva šā gada 8. martā. Tā bija Lorensa Frīmena un Jura Rubeņa „ Krīzes iespējas. Meditācija kā dzīves līdzsvarošanas māksla”.

Turklāt, līdz pat gada beigām Zvaigzne ABC interneta veikalā  www.gramatuklubs.lv piedāvājam iegādāties e-Grāmatas līdz 50% lētāk nekā tā paša nosaukuma drukātos izdevumus Zvaigznes grāmatnīcās! Šobrīd piedāvājumā ir gan mācību literatūra, gan pasaules bestselleri, gan bērnu un jauniešu grāmatas, kā arī rokasgrāmatas, juridiskā un psiholoģiskā literatūra.

Pērkot e-Grāmatu pirmo reizi, ir jāreģistrējas interneta grāmatnīcā  www.gramatuklubs.lv un jāveic visi soļi, kas aprakstīti sadaļā e-Grāmatu palīdzība. e-Grāmatu var lasīt uz datora ekrāna, e-Grāmatu lasītājos, kā arī viedtelefonos (ar Android).
Lai pārliecinātos, ka viss ir izdevies veiksmīgi, piedāvājam kā bezmaksas grāmatas paraugu lejupielādēt fragmentu no Aleksandras Jolkinas vēl neiznākušās skandalozās grāmatas „Piesmietā misis Eiropa”.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem