“Kārdinošs pavērsiens” – burvīgi pikanti stāsti

2023-08-30

Pie lasītājiem nonācis jau iepazītās un iecienītās latviešu autores Ilzes Aizsilas jaunākais veikums – erotisko stāstu krājums “Kārdinošs pavērsiens”, īsts gardums un dāvana tiem, kuriem līdztekus romantikai kārojas palasīt ko pikantāku.

Krājumā iekļauti sešpadsmit stāsti, kuros galvenā loma atvēlēta savstarpējām attiecībām un kā piparots akcents dzirkstī intimitāte un kaisle, kas uzplaiksnī gan negaidītos brīžos, gan šķietami neticamos apstākļos un vietās. Stāstu varoņi aizraujas, mīl un iemīlas, piedzīvo vilšanos, necerēti satiekas un iepazīstas vilciena kupejā, abpus debesskrāpja loga stiklam, laivā, autostāvvietā, rokkoncertā un vēl, un vēl.

Autore gaisīgā manierē, kā rotaļādamās šim žanram ir piešķīrusi savdabīgu nokrāsu, piešķiļot notiekošajam humora dzirksti. Viņa ļauj lasītājam pašam, sekojot Amora bultu raisītajām peripetijām, izspriest, kā veidosies tēlu likteņi un vai pārdzīvotās labsajūtas – gan fiziskās, gan garīgās – rezultātā kaisles liesma apdzisīs vai plauks tikai spēcīgāka.

Arī vēstījums ir veidots atšķirīgi: gan pirmajā, gan trešajā personā, gan no sievietes, gan no vīrieša skatpunkta, atspoguļojot tik dažādo varoņu daudzkrāsainās, saviļņojošās un spilgtās izjūtas un sajūtas.

Kā īpašs akcents košo krājumu papildina spāņu mākslinieces Miriamas Valbuenas veidotās asprātīgās ilustrācijas, kas rotā katru stāstu un jau savlaicīgi noskaņo lasītāju gaidāmajam baudījumam.

Ilze Aizsila (1982) ir ieguvusi sociālo zinātņu maģistra grādu vadībzinātnē, darbojusies tūrisma un sabiedrisko attiecību jomā. Iznākuši jau trīs romāni: “Dzīvot naktij” (līdzautore Indra Ēķe-Začeste), “Mīlas kastings” (2021), “Solis līdz altārim” (2022).

“Kārdinošs pavērsiens” ir autores pirmais publicētais stāstu krājums, pieskaņots viņas moto “Literatūra sirdij un dzīvespriekam”. Vairāk par autori: www.ilzeaizsila.com 

Pieejama arī e-grāmata.

Iesaki draugiem