Rīgas svētki 2016: Grāmatu ielas pasākumi 13.–14. augustā Vērmanes dārzā

2016-08-09

Rīgas svētki šogad notiks no 12. līdz 14. augustam un kā jau ierasts, Rīgas viesus un iedzīvotājus iepriecinās arī Grāmatu iela Vērmanes dārzā. Grāmatu iela darbosies 13. un 14. augustā no plkst. 12.00 līdz 18.00.

Plašajā grāmatu klāstā ikviens - gan liels, gan mazs varēs atrast sev ko noderīgu un interesantu. Pasākumu teltī notiks jaunu grāmatu atvēršana, tikšanās ar grāmatu autoriem, māksliniekiem un pat dažiem varoņiem. Bērni varēs  piedalīties radošajās darbnīcās. Būs arī konkursi ar grāmatu balvām. Rīgas Centrālā bibliotēka gādās par iespēju apmainīt izlasītās grāmatas pret vēl nelasītām un iekārotām.

Zvaigzne ABC kultūras teltī piedāvā šādus pasākumus:
13. augustā 17.00 – 18.00  Detektīvu klubs: „Skeleti skapī vai mūsdienu pasakas pieaugušajiem”. Radošā apvienība „Pūces Māja” – rakstniece, publiciste Dace Judina, komponists, dzejnieks Arturs Nīmanis. Viesi. Diskusijas, literāri un muzikāli fragmenti, detektīvkonkursi un balvas.
14. augustā 14.00 – 15.00 „Sarunas par atbildību”. Sirsnīga un skanīga tikšanās ar grāmatas „Poga” autoriem Zandu un Jāni Radziņiem un viņu četrkājaino draugu. Konkurss ar balvām.

Pilna programma šeit

Visi interesenti aicināti apmeklēt Grāmatu ielu!

Iesaki draugiem