“Zvaigznes grāmatnīca” Cēsīs – Latvijas Labākais tirgotājs 2015

2016-02-26

SIA "Apgāds Zvaigzne ABC" Cēsīs esošā "Zvaigznes grāmatnīca" saņēmusi galveno apbalvojumu konkursā "Latvijas Labākais tirgotājs 2015".

Konkursu "Latvijas Labākais tirgotājs" rīko Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību. Tajā kopumā piedalījās 198 uzņēmumi. Pēc vērtēšanas 66 uzņēmumi atbilda konkursa kritērijiem, jo saņēma vismaz 92 punktus no 100. Starp tiem 20 ir no Rīgas un 46 no novadiem.

"Tirdzniecībai jānodrošina daudzveidība un to spēj šie mazie un vidējie uzņēmumi - tirgotāji un ēdinātāji, ko pārstāv vietējie uzņēmēji. Ja parasti lielāko daļu reklāmu raidlaika televīzijā nopērk uzņēmumi ar ļoti lielu ietekmi tirgū, tad savukārt asociācijas un pašvaldību loma ir palīdzēt tiem uzņēmējiem, kuru rīcībā nav kapitāla reklāmai, bet kas piedāvā labas preces un kvalitatīvus pakalpojumus. Tos arī popularizē šis konkurss," uzrunājot klātesošos konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs 2015" noslēgumā teica LTA prezidents Henriks Danusēvičs.

Vienlaikus ar “Zvaigznes grāmatnīcu” Cēsīs konkursa galveno balvu saņēma arī “Boutique Hotel&Restaurant MaMa" Jūrmalā, kafejnīca "Lidojošā varde" Rīgā, kafejnīca "Magdalēna" Saldū, pilsētas galerija "VALLETA" Valmierā, viesu nams "Liepupes muiža" Salacgrīvas novadā, Liepupes pagastā, lielveikals "SKY" Rīga, Duntes 19a.

cesis.lv

Iesaki draugiem