Brīnišķīgs pārsteigums valmierietei!

2015-10-02

Valmieriete, pensionēta grāmatvede Rota Tanomeca šodien līksmo – mājup no Rīgas viņa brauc ar tikko laimētu auto! Spoži melnā VW Beetle vabolīte laimēta Volkswagen importētāja Latvijā “Moller Baltic Import” un Zvaigznes grāmatnīcu loterijā.

Kad vasarā iepirkusies grāmatnīcā kopā ar draudzenēm no Čikāgas, visas kopā lēmušas, ka kuponus pildīs tikai Rotas kundze, jo pārējās dzīvo tālu. Vēlāk pirktas arī grāmatas mazbērniem. Un, kad atskanēja liktenīgais zvans, ar kuru Apgāda Zvaigzne ABC Mārketinga un reklāmas nodaļas vadītājs Gints Balodis vēstīja par laimestu, Rotas kundze minēja, ka laikam būs laimējusi dāvanu karti.



Jau desmito gadu Zvaigznes grāmatnīcu pircējiem ir iespēja laimēt VW markas auto – līdz šim izlozēti dažādi modeļi, arī Beetle. Laimētais auto tiks Rotas kundzes bērniem, un vienīgā samaksa, ko priecīgā uzvarētāja vēlētos, ir: “Kad es lūgšu, lai mani aizved, kur vajag.” Rotas kundzei nav autovadītājas tiesību, jo nekad nav bijis vajadzības. Agrāk visur vedis vīrs, bet pēdējos piecpadsmit gadus Rotas kundzi ved bērni un mazbērni. Dēls gan bilst, ka nu mātei būs vien jāiet uz kursiem un jāmācās braukt pašai, bet kundze sirsnīgi pasmejas un purina galvu. Nē. Labāk, ka citi ved. Taču mašīna ļoti patīk!

Šis nav pirmais lielais laimests Rotas kundzes mūžā – pirms vairākiem gadiem laimēts dators. Viņa pati panākumus skaidro vienkārši: lai veiktos, vajag priecāties par katru dienu un pieņemt visu, ko dzīve dod. “Vienmēr esmu priecājusies, nekad neesmu skaudusi. Ja priecājas par katru mazu lietiņu, tad dzīve piespēlē dažādus pārsteigumus – un to arī visiem novēlu! Brīnišķīgus pārsteigumus, kādus dzīve bagātīgi sniedz.”

Iesaki draugiem