E-grāmatu TOP 10, 2015. gada augusts

2015-09-03

Augustā mūsu sociālo tīklu sekotāji ir pamanījuši akciju nedēļas garumā “Augusts ir vasaras svētdiena”, jo mēneša populārāko e-grāmatu sarakstā ir iekļuvušas piecas no deviņām e-grāmatām, kā arī sekojuši līdzi jaunumiem, jo topā parādās četri mēneša jaunumi.

Pirmajā vietā ierindojas bestselleru autores Elizabetes Gilbertes romāns “Visu lietu nozīme” . Ja vēlaties nokļūt dažādās zemeslodes vietās, ja vēlaties izdzīvot neaizmirstamu tēlu piedzīvojumus ievērojamā gadsimtā un ja Jūs nebaida iztēles un intelekta vingrinājumi, tad šo darbu Jūs noteikti novērtēsiet.

Otrajā vietā, bet ne par matu sliktāks, ir dižā spāņu rakstnieka Havjera Mariasa romāns “Tik balts sirds” . Ja Jūs esat tulks, ja Jūs saista romāni, kas paši ir kā mākslas darbi, un ja Jūs interesē patiesība un liktenis, pateiktais un noklusētais, tad šai e-grāmatai noteikti būtu jābūt Jūsu lasītājā.

Trešajā vietā mēneša jaunums – Karla Juhana Valgrēna detektīvs “Ēnu vīrs” . Ja spiedze Jums nav sveša, ja patīk šķetināt noslēpumus, kas risinājušies pirms vairākiem gadiem, ja esat novērtējis skandināvu kriminālliteratūru, tad nedrīkstat palaist garām šo jaunumu!

Ceturtajā vietā trilleru žanra pārzinātāja Lī Čailda e-grāmata “Viens pret visiem” . Ja esat redzējis filmu par Džeku Rīčeru ar Tomu Krūzu galvenajā lomā, ja Jūs nebiedē skarbi galvenie varoņi un ja Jūs esat gatavs iespējai, ka e-grāmata būs jālasa visu nakti, tad nešauboties meklējiet šo darbu.

Piektajā vietā lietuviešu izcelsmes rakstnieces Rūtas Šepetis romāns “Papīra sapņi” . Ja Jums interesē Amerika 20. gs. 50. gados, ja saista aizraujošs stāsts par vienkāršas meitenes cīņu pret dzīves apstākļiem, ja nebaidāties no skarbas vides un drūmiem noslēpumiem, tad noteikti izlasiet e-grāmatu “Papīra sapņi”.

Sesto vietu ieņem Toma Stouna e-grāmata “Krodziņš “Skaistā Helēna” . Stāsts par kādu neparastu vasaru”. Ja Jums patīk Grieķija un vēlaties vēl pakavēties vasaras sajūtās, tad šī e-grāmata būs īstā.

Septītajā vietā – Anderss de la Mote “[geim]” . Ja Jūs aizrauj spriedze un esat gatavs paciest neziņu līdz pat pēdējai lappusei, tad pamēģiniet spēlēt Spēli kopā ar galveno varoni HP.

Astotā populārākā e-grāmata augustā bijusi Endrū Leina “Jaunais Šerloks Holmss. Nāves mākonis” . Ja esat Konana Doila grāmatu varoņu fans un Jūs interesē, kāda bērnība bijusi pasaulslavenajam detektīvam, tad izlasiet šo jauno e-grāmatu!

Devītajā vietā Miča Alboma darbs “Pirmais zvans no debesīm” . Ja Jums interesē, kā plašsaziņas līdzekļi ietekmē mūsu dzīvi un kuras ir dzīves patiesi svarīgās un nozīmīgās lietas, Jums patiks “Pirmais zvans no debesīm”.

Topa pēdējā vietā Dainas Ozoliņas e-grāmata “Bruvīgās brīvdienas” . Ja Jums patīk pavadīt brīvdienas laukos un ja ir ilgas pēc brīvdienām, atgriežoties skolā, palasiet “Burvīgās brīvdienas”!

 

E-grāmatas var iegādāties:
www.zvaigzne.lv

Fabula.im

Apple iBooks

Jūlija e-grāmatu TOP10 skaties šeit

Iesaki draugiem