Limuzīns Jāņu nakts krāsā atrod īpašnieci

2015-02-03

“Šis ir mans Limuzīns Jāņu nakts krāsā! Ļoti skaista mašīna!” priecājas Dace Freimane, LU Baltu filoloģijas un folkloristikas bakalaura programmas pēdējā kursa studente, piesardzīgi aplūkojot un izmēģinot tikko laimēto balto skaistuli.

Volkswagen importētāja Latvijā “Moller Baltic Import” un Apgāda Zvaigzne ABC un kopīgajā akcijā “Gribi jauno VW Jetta? Nopērc četras grāmatas!” viņa laimējusi balto sapņu auto VW Jetta, Dace atzīstas, ka līdz šim lielākais laimests bijis čipsu paka. “Šis laimests ir pilnībā mainījis manu dzīvi. Tas liek noticēt, ka dzīve ir pārsteigumu pilna un to vajag izdzīvot. Es nezinu, kam pateikties par šo dāvanu – Liktenim vai VW pārstāves Agritas Lapinskas laimīgajai rokai, kura no daudzajiem tūkstošiem izvilka tieši manu kuponu. Esmu pateicīga abiem un ļoti laimīga,” smaida Dace un atzīstas, ka pašai pagaidām autovadītāja apliecības nemaz neesot. Taču nu gan ar steigu iešot uz kursiem!

Kā tikāt pie laimīgā kupona?
Pirku dāvanas mīļajiem: mazajām māsiņām Ievai Vendijai, kura saņēma “Milzīgo milžu grāmatu” un Undīnei Unai, kurai pirku “Maša un lācis”, kā arī dažas citas grāmatas.

Lai iepriecinātu citus, nevis sevi?
Jā, šoreiz visu dāvanām, nevis sev pašai. Taču, ja godīgi, esmu no tiem, ko nevar laist grāmatnīcās. Vienmēr atradīšu kādu grāmatu, ko nopirkt! Romānus gan nelasu, bet lasu daudz uzziņu literatūras, kā jau studentei klājas. Un novēlu citiem arī lasīt!

Un kurp tad brauksiet ar jauno auto?
Pirmais – iesēdināšu mašīnā visu ģimeni un braukšu uz jūru, protams. Uz Tūju, – atzīstas Dace un piebilst, ka Tūjas pludmale viņai un mazajām māsām ir mīļa vieta, īpaši jau vasarās.

Ko jūs sacītu tiem, kas saka: tais loterijās jau neviens nekad neko nevinnē?
Tie, kas tā sāka, droši vien nevinnē arī. Dzīvot vajag tā vieglāk – tagad esmu pilnīgi pārliecināta, ka ar labiem cilvēkiem notiek labas lietas.

Šī ir jau trīspadsmitā automašīna, ko čakliem Zvaigznes veikalu pircējiem un grāmatu lasītājiem dāvina Volkswagen. Loterijas “Gribi jauno VW Jetta? Nopērc četras grāmatas!” uzvarētāja ir Dace Freimane.
Vēl loterijā “Gribi jauno VW Jetta? Nopērc četras grāmatas!” laimēti 10 ģimenes ceļojumi (četrām personām) ar prāmi Tallink uz Stokholmu.

Laimētāju saraksts

Iesaki draugiem