pH receptes

2013-02-12

Pirms nepilna gada Apgāds Zvaigzne ABC izdeva Roberta O. Janga un Šellijas Jangas grāmatu "pH brīnums", kas guva milzīgu lasītāju atsaucību un lika daudziem izvērtēt savus ēšanas paradumus. Ne velti "pH brīnums" bija 2012. gada visvairāk pirktā grāmata par veselīgu dzīvesveidu.

Tagad ir iznākusi pašmāju autoru Ilzes Lipskas un Zelmas Builes grāmata pH receptes, kurā autores piedāvā mūsdienīgus ēdienus, gatavotus pēc hH diētas receptēm.

Ilze Lipska un Zelma Buile ir populāras blogeres, kuras gatavo lieliskus, mūsdienīgus ēdienus un pašas ir pārliecinājušās, kā, mainot savu ēdienkarti atbilstoši pH diētas principiem, uzlabojas pašsajūta, palielinās enerģija un atrisinās svara problēmas.

Grāmatā ir apkopotas abu autoru iecienītākās ēdienu receptes, kuras viņas gatavo ikdienā,  izmantojot gan mums pieejamus, gan daudz vietējos produktus. Tajā atradīsiet receptes zupām, salātiem, uzkodām, otrajiem ēdieniem un saldajiem ēdieniem.

Ph diētas pamatā ir skābās un sārmainās vides līdzsvarošana organismā, kas ir veselības galvenā atslēga. Ja uzņemam pārāk daudz skābu vidi radošas barības, mikroorganismi mūsu ķermenī “plaukst un zeļ”, jo tiem patīk šāda vide.  Savukārt sārmainā organisma vidē nespēj vairoties pat vēža šūnas.

pH izstrādātās diētas programmas un grāmatas “ pH brīnums” autori ir pasaulslavenais mikrobioloģijas un uztura zinātnieks Roberts O. Jangs un viņa sieva, optimālās diētas speciāliste Šellija Janga.

Lasītāju atsauksmes

Iesaki draugiem