Latvijas Grāmatu izstāde 2018

2018-02-07

Latvijas Grāmatu izstāde 2018 notiks no 23. līdz 25. februārim izstāžu centrā Ķīpsala.

Apgāda Zvaigzne ABC pasākumi uz Lielās skatuves

Sestdien, 24. februārī

Plkst. 12.00-13.00 Diskusija par erotisko romānu popularitāti Latvijā. Piedalās romānu “Saplēstās mežģīnes” un “Debesis pelnos” autore Karīna Račko , grāmatžurnāla Imperfekt galvenā redaktore Inga Gorbunova un komunikācijas pasniedzējs ar psiholoģijas skolotāja diplomu Valdis Melderis . Diskusiju vada Kristīne Ilziņa .

Plkst. 14.00-15.00 Rakstnieka Valda Rūmnieka autobiogrāfiskā darba “Starp Mežaparku un Murjāņiem” atvēršanas pasākums. Pasākumu vada dramaturgs Jānis Jurkāns , piedalās literatūrzinātnieks un rakstnieks Ilgonis Bērsons , LRS literatūras laikraksta „konTEKSTS” galvenā redaktore Dr.philol.  Sandra Ratniece .

Plkst. 15.00-16.00 Rakstnieka Aivara Kļavja jauniešu romāna “Melnais akmens” atvēršanas svētki, vada žurnālists un rakstnieks, LRS priekšsēdētājs Arno Jundze . Piedalās grāmatas ilustrētājs, Ādažu Brīvās Valdorfa skolas 8. klases skolēns Emīls Mozga . Muzicē perkusionists Mikus Čavarts no grupas “Pērkonvīri”.


Apgāda Zvaigzne ABC pasākumi bērniem Jautrajā lasītavā


Sestdien, 24. februārī plkst. 12.15-13.15 radošās darbnīcas kopā ar jaunajām māksliniecēm Veroniku Veldzi, Agnesi Aizpurieti un Renāti Loginu.
Aizraujošās spēlēs un radošās aktivitātēs iepazīsimies ar Tiranozauru, kam grūti sokas - jo viņam ir tik īsas rokas, ar Trako Lapsu, kas nemaz nav traka, ar Tīģerēnu, kurš atklāja, kas ir par maz, par daudz un kas - tieši laikā.

Sērijā “Mākslinieks un teksta autors” ir 8 grāmatas – Renātes Loginas “Par maz, par daudz un tieši laikā” , Agneses Aizpurietes “Trakā lapsa” , “Trakā lapsa ceļo” , Veronikas Veldzes “Tiranozauram plāni klājas” , Lilijas Berzinskas “Vislielākais gardums pasaulē”, Dzintras Aulmanes “Mazais jēriņš”, Toma Kalninska, Natālijas Kugajevskas “Zaķa Garauša laimes zeme”, Agijas Stakas “Āpsēns Pēcis negrib mazgāties”.

Latvijas Grāmatu izstādes 2018 mājas lapa

Ieejas biļete – 1 €
Pensionāriem, studentiem, skolēniem, invalīdiem – bez maksas
Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas
Izstādes "Skola 2018" apmeklētājiem – bez maksas!
Autostāvvieta – 3 €

Izstādes darbalaiks
23.–24. februāris 10.00–18.00
25. februāris 10.00–17.00

Iesaki draugiem