Konkursa “Izglītība Latvijas nākotnei” 2. kārtas rezultāti

2023-10-16

Apgāda Zvaigzne ABC izsludinātā konkursa “Izglītība Latvijas nākotnei” 2. kārta šī gada 30. septembrī ir noslēgusies.

Milzīgs paldies čaklajiem autoriem, kuri nenobijās un pieteicās konkursam! Arī šajā kārtā konkursa dalībnieki mūs iepriecināja ar dažādiem mācību priekšmetiem un vecumposmiem paredzētiem darbiem vai to ieceres aprakstiem.

Žūrijai šoreiz darbs nebija viegls, jo spraigu diskusiju rezultātā nācās izlemt šajā kārtā piešķirt tikai veicināšanas balvas, galvenās balvas šajā kārtā nepiešķirot nevienam no iesniegto darbu autoriem. Veicināšanas balvu saņem divu iesniegto darbu autores.

300 eiro veicināšanas balvu iegūst Irēna Bērziņa par šobrīd ļoti aktuālu darbu “Teksti un uzdevumi lasītprasmes pilnveidei”, kas paredzēts 4.–6. klašu (arī 7. un 8. klašu) skolēniem.

300 eiro veicināšanas balvu iegūst Ieva Prāne par zināšanas paplašinošo darbu 2–6 gadus veciem pirmsskolu audzēkņiem “Atver pasauli!”, kurā piedāvā metodiski izstrādātu mākslas nodarbību aprakstus.

Apsveicam balvu ieguvējas! 

Paldies arī citu iesniegto darbu autoriem par vēlmi un saņemšanos piedalīties! Ar vairākiem autoriem sazināsimies par iespējām sadarboties viņu iesniegtā darba izdošanā.

Atgādinām, ka Apgāds Zvaigzne ABC izsludinātā konkursa “Izglītība Latvijas nākotnei” mācību līdzekļu autoriem norises laiks ir no 2023. gada 5. aprīļa līdz 2023. gada 31. decembrim trijās atsevišķās kārtās, un tā kopējais balvu fonds ir 23 000 eiro.

Konkursa 3. kārta ilgst no 1. oktobra līdz 31. decembrim, aicinām ikvienu pedagogu nebaidīties un iesūtīt savus darbus vai to ieceres aprakstus konkursam!

Ar konkursa nolikumu iespējams  iepazīties šeit .

Iesaki draugiem