Konkursa “Izglītība Latvijas nākotnei” 1. kārtas rezultāti

2023-07-19

Apgāda Zvaigzne ABC izsludinātā konkursa “Izglītība Latvijas nākotnei” 1. kārta šī gada 30. jūnijā ir noslēgusies.

Paldies visiem autoriem, kuri iesūtīja savus darbus vai to ieceres aprakstus un piedalījās konkursā! Saņemto darbu klāsts ir gana plašs gan mācību jomu ziņā, gan mērķauditorijas vecuma ziņā.

Žūrija ar visiem darbiem ir rūpīgi iepazinusies, darbus ir izvērtējusi un nobalsojusi par balvu piešķiršanu šādiem darbiem.

1. vietu un 3000 eiro balvu iegūst Andrejs Vikuļins par izstrādāto apjomīgo fizikas uzdevumu krājumu ar atrisinājumu piemēriem “Mācāmies risināt fizikas uzdevumus”, kas paredzēts vidusskolēniem.

2. vieta un 2000 eiro balva ir piešķirta atkārtoti lietojamu un dzēšamu darbošanās kartīšu autorei Līgai Krūmiņai par darbu “Kopāgrāmata” pirmsskolas audzēkņiem.

3. vieta un 1000 eiro balva piešķirta autoru kolektīvam, kurā spēkus apvienojuši Valērija Frolovičeva, Andrejs Mūrnieks, Sergejs Ivanovs un Ļevs Rusilo, par projektu mācību grāmatas veidošanai priekšmetā “Kultūras pamati” vidusskolā.

Žūrija lēmusi piešķirt arī veicināšanas balvu 300 eiro apmērā, un to par savu darbu – mācību materiālu pirmsskolas audzēkņiem un sākumskolas skolēniem “Pičuks mācās lasīt” – saņem tā autore Inita Zēriete.

Apsveicam visus balvu ieguvējus! Paldies arī pārējo darbu autoriem par drosmi piedalīties – ar vairākiem autoriem notiek saziņa par iespējām sadarboties viņu iesniegtā darba izdošanā. Vēlam arī turpmāk visiem autoriem daudz radošu ideju un ražīgu to realizēšanos!

Atgādinām, ka Apgāds Zvaigzne ABC izsludinātā konkursa “Izglītība Latvijas nākotnei” mācību līdzekļu autoriem norises laiks ir no 2023. gada 5. aprīļa līdz 2023. gada 31. decembrim trijās atsevišķās kārtās, un tā kopējais balvu fonds ir 23 000 eiro. Konkursa 2. kārta ilgst no 1. jūlija līdz 30. septembrim, aicinām ikvienu pedagogu nebaidīties un iesūtīt savus darbus vai to ieceres aprakstus konkursam. Gaidīsim!

Ar konkursa nolikumu iespējams iepazīties šeit

Iesaki draugiem