Raidījums "Dzīvīte", 2014. gada 29.maijs

2014-06-02

Raidījumā tiekamies ar pazīstamo ārstu un ciguna skolotāju Igoru Kudrjavcevu.

Apgādā Zvaigzne ABC izdota Igora Kudrjavceva grāmata “Dzīvības Spēks”. Šī ir otrā grāmata sērijā “Saules Ceļš”, un tā veltīta Dzīvības Spēkam – enerģijai, kas caurauž visu pasauli un katru dzīvu būtni. Grāmatas apakšvirsraksts “Kā saudzēt, stiprināt un vairot dzīvības enerģiju sevī” sasaucas ar Dr. Kudrjavceva ilggadīgo mērķi: sniegt enerģijas, harmonijas un veselības zināšanas un iemaņas katram cilvēkam. “Atturīgi raugos uz noslēpumainām sistēmām, kuras var saprast tikai īpaši izredzētie. Manis izstrādātajā programmā nav nekādas “ezoterikas” – Dzīvības Spēks ir pieejams ikvienam!” autors apliecina.

“Viss darbojas. Tomēr ne jau pats no sevis,” autors smaidot atgādina. “Tas, kas aprakstīts šajā grāmatā, ir jāizpilda. Nepietiks, ja izlasīsiet tekstu un aplūkosiet manu portretu. Vingrojumiem jāveltī vismaz desmit minūtes dienā – tikai tad būs rezultāts.”

Karstākie jaunumi par Zvaigzne ABC grāmatām raidījumā "Dzīvīte" katru ceturtdienu plkst. 9:00 kanālā LNT. Atkārtojums tās pašas dienas vakarā pēc plkst. 24:00.

Iesaki draugiem