Apraksts

Mācību grāmata SAGATAVOTA ATBILSTOŠI KOMPETENČU PIEEJAI mācību saturā. Tā veidota saskaņā ar valsts pamatizglītības standartu (MK noteikumi Nr. 747) un atbilstīgi Valsts izglītības satura centra un ESF projekta “Kompetenču pieeja mācību saturā” ietvaros izstrādāto mācību priekšmeta “Krievu valoda (otrā svešvaloda) 4.–9. klasei” programmas paraugu.

Mācību izdevums apstiprināts Izglītības un zinātnes ministrijā.

Mācību viela grāmatā sadalīta tematos atbilstoši programmas paraugam, katras tematiskās nodaļas sākumā atklāts skolēnam sasniedzamais rezultāts, bet nodaļas beigās dota iespēja skolēnam pašam pārliecināties, ko viņš jau ir apguvis.

Mācību līdzekļu komplekta otrajā daļā iekļauta otrā mācību pusgada viela, kuru veido 3 lielie temati: Es un veselība, Es un pasaule, Es un pilsēta.

Komplektā ietilpst:
1. MĀCĪBU GRĀMATA (ieskats grāmatā)
2. DARBA BURTNĪCA (ieskats burtnīcā)
3. Audioieraksti un cits papildsaturs (darba lapas "Iesildām prātu!" un pašvērtējuma uzdevumi "Panākumu karte")
4. Pedagogiem nepieciešamie metodiskie materiāli (tematiskā plānojuma un skolēniem sasniedzamo rezultātu tabula) pieejama šeit

E-grāmatā ietverts digitāls papildsaturs – darba lapas "Iesildām prātu!" un "Panākumu karte", kā arī audiomateriāli uzdevumiem. Šis papildsaturs pieejams arī grāmatas drukātajā versijā.

Iesaki draugiem