Iegādāties drukātos izdevumus vai atsevišķus tiešsaistes mācību materiālus

 

Drukāto izdevumu un atsevišķu tiešsaistes mācību materiālu iegādi internetā izglītības iestāde veic pati, izvēloties ("saliekot groziņā") Zvaigzne ABC mājaslapā pieejamos produktus. Lai veiktu pasūtījumus, izglītības iestādes pārstāvim jāreģistrējas, aizpildot reģistrācijas formu (zemāk lapā). Lūdzam pārliecināties, vai izglītības iestāde jau nav reģistrējusies, un iepazīties ar pasūtījumu veikšanas noteikumiem. Ja izglītības iestāde ir reģistrējusies iepriekš, tad atkārtoti nav jāreģistrējas.

Pasūtījumu veikšanas noteikumi
Reģistrācijas forma

Pasūtījumu veikšanas noteikumi

  1. Reģistrējoties Zvaigzne ABC mājaslapā un ieejot šajā reģistrētā lietotāja kontā, izglītības iestāde var iegādāties visas Apgāda Zvaigzne ABC izdotās grāmatas par vairumtirdzniecības cenām, kā arī atsevišķus digitālos materiālus – mācību e-grāmatas, tiešsaistes materiālus, lejupielādējamus materiālus (par izglītības iestāžu tiešsaistes mācību materiālu abonēšanu izglītības posmiem vai visai skolai uzziniet šeit ).
  2.  Reģistrēties pasūtījumiem internetā var tikai oficiāli reģistrētās izglītības iestādes (pirmsskolas, vispārējās, privātās, vakara (maiņu) skolas, koledžas, augstskolas u. c. izglītības iestādes), norādot kontaktpersonu, izglītības iestādes nosaukumu, tālruni un e-pastu.
  3. No katras izglītības iestādes pasūtījumu var veikt tikai viens pārstāvis (kontaktpersona), kurš apkopo un veic pasūtījumus internetā. Vienai izglītības iestādei nevar būt vairākas kontaktpersonas pasūtījumu veikšanai internetā.
  4. Šī reģistrācijas forma katrai skolai ir jāaizpilda tikai vienu reizi. Pēc reģistrācijas formas nosūtīšanas Jums izveidos lietotāja kontu un uz norādīto e-pastu nosūtīs autorizācijas saiti, kuru atverot, piekļūsiet savam kontam.
  5. Pabeidzot pasūtījumu, izglītības iestāde var izvēlēties apmaksāt pasūtījumu ar norēķinu karti vai veikt apmaksu, saņemot rēķinu.
  6. Ja drukāto materiālu pirkuma kopējā summa ir līdz 299 eiro, tad atsevišķi ir jāmaksā par Latvijas pasta vai Omniva piegādes pakalpojumiem. Savukārt, ja pirkuma summa ir vismaz 300 eiro, tad piegāde ar kurjerpastu uz izglītības iestādi ir par brīvu. Skolai ir iespēja izņemt pasūtījumu tuvākajā grāmatnīcā, nemaksājot par piegādi.
  7. Iegādājoties digitālos mācību materiālus (mācību e-grāmatas, tiešsaistes materiālus, lejupielādējamus materiālus) izglītības iestādes kontaktpersona savā kontā un/vai e-pastā saņem informāciju par iegādātā materiāla lietošanu, aktivizācijas kodu (licenci), materiāla lietošanas termiņu, kā arī citu nepieciešamo informāciju. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā par digitālo mācību materiālu iegādi lūdzam sazināties ar Interaktīvo mācību materiālu izstrādes grupu darba dienās pa tālruni 67350773 no 9.00 līdz 17.00 vai e-pastu info@izvaigzne.lv

Reģistrācijas forma