Apraksts

Draudziņš ir labs suns. Viņš meklējis savas dzīves jēgu vairākos notikumiem bagātos mūžos un ir pārliecināts, ka nu to ir atradis un īstenojis. Taču, vērojot, kā ziņkārīgā meitenīte Klēra iekuļas dažādās nepatikšanās Fermā, viņš gūst pārliecību, ka šai meitenītei ļoti nepieciešams pašai savs suns.
Pārdzimstot Draudziņš saprot, ka viņam ir jauns uzdevums. Viņš ir bezgala laimīgs, kad viņu adoptē Klēra, nu jau enerģiska, kaut arī problemātiska pusaudze. Draudziņš ir viņai līdzās, lai sargātu, iepriecinātu, glābtu un mīlētu viņu bez nosacījumiem un daloties gan tumšākajos brīžos, gan lielākajos priekos.

Romāns “Suņa ceļojums” ir ne tikai kārtējais jaukais suņu stāsts – tas ir saviļņojošs vēstījums par nelokāmu uzticību un mīlestību, kas pārvar visus šķēršļus.

Viljams Brūss Kamerons (W. Bruce Cameron), dzimis 1960. gadā Mičiganā ASV, ir ārkārtīgi populārs humoristisku romānu un stāstu rakstnieks, aktīvs blogeris un sirsnīgā romāna “Suņa dzīves jēga” autors. Autora mājas lapa www.brucecameron.com

No angļu valodas tulkojis Kristaps Bricis.


“Man šī grāmata ļoti patika, es nevarēju to nolikt malā. Tā man patiešām lika aizdomāties par dzīves jēgu. Beigās es raudāju.”
Templa Grandina, New York Times bestsellera Animals in Translation autore

“Smieklīgs, aizkustinošs, uzrunājošs, bet ne sentimentāls, Kamerona romāns atklāj Amerikas suņu pasaules plašumus.”
Library Journal

“Šī grāmata ir klasika. Skaists, pacilājošs, jūtīgi pasniegts, bieži smieklīgs un izsmalcināti aizkustinošs stāsts.”
Airisa Reinere Dārta, New York Times bestsellera Beaches autore

“Astes luncināmais, asaru slaukāmais gabals... brīnišķīgi!”
Publishers Weekly

“Šis raitais, aizkustinošais romāns apburs visus dzīvnieku mīļotājus, sevišķi tos, kuriem patika Džona Grogena romāns par Mārliju un Vikijas Maironas un Breta Vitera stāsts par mazpilsētas bibliotēkas kaķi Djū.”
Booklist

“Šī grāmata ļauj ielūkoties suņa prātā un sirdī – tā uz visiem laikiem izmainīs jūsu priekšstatu par mūsu uzticamajiem draugiem.”
Guideposts

Iesaki draugiem