Apraksts

Pirmais darbs aizraujošajā un noskaņām bagātajā jaunajā sērijā jauniešiem no vēsturisko romānu karalienes!

Filipa Gregorija jau bija vispāratzīta vēsturniece un rakstniece, kad sevī atklāja interesi par Tjūdoru periodu un uzrakstīja starptautisko bestselleru “Otra Boleinu meita”, pēc kura motīviem tika uzņemta nozīmīga filma ar tādām zvaigznēm kā Natālija Portmane un Skārleta Johansone. F. Gregorija ir sarakstījusi vairākus romānus, kuri ieguvuši bestsellera statusu un kuru darbība norisinās Tjūdoru periodā, kā arī romānu ciklu “Brālēnu karš” (The Cousins’ War), pēc kura motīviem tiks uzņemts lielbudžeta televīzijas seriāls.

Šī grāmata ir pirmā jaunajā romānu ciklā “Tumsas ordenis”, kura darbība norisinās viduslaiku Eiropā.

Ir 1453. gads, un visas zīmes liecina – tuvojas pasaules gals...

Glītajam jauneklim Lukam Vero, kurš apsūdzēts ķecerībā un izslēgts no klostera, tiek uzdots izmeklēt noslēpumainus un baisus notikumus, kuri liecina par pasaules gala tuvošanos.
Klosterī, kuru vada septiņpadsmitgadīgā abate Izolde, mūķenes moka dīvainas vīzijas, staigāšana miegā, asiņojošas brūces...
Aci pret aci sastopoties ar viduslaiku lielākajām bailēm – melno maģiju, vilkačiem, ārprātu –, Luka un Izolde uzsāk patiesības meklējumus. Viņi cenšas saprast arī paši savu likteni un atklāt Tumsas ordeņa noslēpumus.

No angļu valodas tulkojusi Santa Brauča.

Iesaki draugiem