Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Henija Pelīte ir jauna, apņēmīga un vērīga meitene, kas nolēmusi sākt patstāvīgu dzīvi. Ieradusies Tukumā, lai strādātu un studētu, viņa noīrē dzīvokli kādā namā pilsētas centrā. Jau pirmajā vakarā Henija saprot, ka viņas jaunie kaimiņi ir visai spilgtas un pat dīvainas personības, katrs ar savām īpatnībām un “skeletiem” skapī. Kopdzīve vienā mājā ar šo raibo kompāniju solās būt dažbrīd skaļa, toties ģimeniski draudzīga.
Tomēr drīz vien sāk risināties notikumi, kas noved pie traģiskām sekām, un Henija attopas, pati pret savu gribu iesaistījusies kāda mīklaina nāves gadījuma izmeklēšanā. Vai tiešām notikusī nelaime ir nejaušība? Bet varbūt kāds izdomājis nežēlīgu rotaļu ar nāvi un vēlas tajā iesaistīt pārējos mājas iedzīvotājus? Kurš no viņiem būs nākamais upuris?

Guntis Tālers (1968) dzīvo un strādā Tukumā. Darbojoties kā vietējā laikraksta korespondents, viņš attīstījis savu rakstītprasmi, ko tālāk noslīpējis “Literārās akadēmijas” prozas meistarklasēs. Romāns “Monstra rotaļu laukums” ir jau trešais viņa darbs, kas iznāk Apgādā Zvaigzne ABC.

Iesaki draugiem