Apraksts

E-grāmata pieejama arī Apple Books

Harija Hola līdz šim drūmākā lieta

Harijam Holam šobrīd neklājas viegli – Rākela viņu ir pametusi, darbā viņam nākas strādāt ar senām, neatklātām lietām un Sveins Finne, izvarotājs un slepkava, ir laukā no cietuma.

Slepkava ir atgriezies

Tikai Harija dēļ Finne savulaik tika ielikts cietumā, un tagad, pēc divpadsmit nosēdētiem gadiem, viņš ir ticis brīvībā un ir gatavs turpināt iesākto...

Harijam Holam jāpiesargājas

Kad Harijs pēc nakts dzeršanas pamostas ar asinīm klātām rokām, nav šaubu: tas ir tikai sākums un būs vēl ļaunāk...

Jū Nesbē ir viens no slavenākajiem kriminālromānu rakstniekiem pasaulē. Viņa sarakstītie darbi ir publicēti 50 valodās un pasaulē pārdoti vairāk nekā 40 miljonos eksemplāru. Informācija par autoru: jonesbo.com

No norvēģu valodas tulkojis Ilmars Briška.


Jū Nesbē ir viens no labākajiem trilleru rakstniekiem uz šīs planētas!
Daily Express

Daudziem rakstniekiem izdodas radīt stāstu, no kura mati ceļas stāvus, bet Jū Nesbē ir viens no nedaudzajiem, kurš spēj tos matus noturēt augšā līdz pat romāna beidzamajām lappusēm.
Linvuds Bārklijs, kanādiešu rakstnieks

Jū Nesbē, visticamāk, varētu kļūt par nākamo Munku vai Ibsenu... Un, ja vien uz pasaules pastāv taisnīgums, Harijs Hols kļūs tikpat slavens kā Harijs Poters.
CNN

Jū Nesbē ir izcils, un viņa veiksme nav nejauša. Nav daudz citu rakstnieku, kuri tikpat rūpīgi piestrādātu pie kriminālromānu sižeta kā Nesbē. Viegli un neuzkrītoši viņš dodas no tēla pie tēla, no ļaunā pie labā, no vienas ainas pie nākamās. Katram vārdam un teikumam ir nozīme, kas agrāk vai vēlāk atklāsies, ieņemot svarīgu vietu romāna sižetā.
Dagbladet, Norvēģija

Iesaki draugiem