Apraksts

Melānija Goldinga vienmēr ir vēlējusies kļūt par rakstnieci. Viņa ar izcilību ir beigusi radošās rakstniecības kursu Bath Spa Universitātē un uzvarējusi vairākos nacionāla mēroga īso stāstu konkursos.

“Mazie mīlulīši” ir Melānijas Goldingas debijas romāns. Autore tā ideju ir aizguvusi no seniem tautas nostāstiem un pasakām par samainītiem bērniem, un pēc tā motīviem tiek uzņemta arī kinofilma.

Dvīņi raud.
Dvīņi grib ēst.

Lorēna raud.
Lorēna ir pārgurusi.

Aiz slimnīcas aizkara kāds gaida...

Psiholoģiskais trilleris “Mazie mīlulīši” ir veidots, stāstījumā ieplūdinot diezgan biedējošus folkloras elementus. Lasītājs tiek ierauts notikumos, kur nav īsti skaidrs, vai izlasītais ir ilūzija vai notiek īstenībā, un ir grūti izšķirties, kam ticēt un kam ne...

No angļu valodas tulkojusi Maija Opse.


Stāsts, kas vienādā mērā valdzina un biedē. Melānija Goldinga romānā “Mazie mīlulīši” sagriež pasakas ar kājām gaisā un meistarīgi izmanto mūsu instinktīvās bailes.
Lisa Hola, rakstniece

Uzmanību piesaistošs, biedējošs un vietām sirdi plosošs darbs. Romāns, kas liek iet apraudzīt bērnus bezmiega naktīs... Melānijas Goldingas radītais paranoiskās jaunās mātes portrets ir izcils, ticams, nomācoši precīzs un neaizmirstams.
Annija Vorda, rakstniece

Asinis stindzinošs stāsts, skaista proza. Romāns “Mazie mīlulīši” ir satriecoši lielisks!
Klēra Makintoša, rakstniece

Kā man patika šī grāmata! Tā ievelk un apbur no pirmās līdz pat beidzamajai lappusei. Autore mani burtiski saņēma aiz rokas un maigi, bet neatlaidīgi izveda caur noslēpumiem un mītiem... Prasmīgi uzrakstīts stāsts kā smalks un precīzi izstrādāts mākslas darbs.
Sūzana Krauforde, rakstniece

Publikācijas

Iesaki draugiem