Apraksts

Perfekta dzīve vai perfekti meli?

Anija ir “laimīgā meitene”. Viņai ir viss, ko vien jauna sieviete var vēlēties, – prestižs darbs, dizaineru radīti tērpi, pievilcīgs un bagāts līgavainis. Tomēr Anijai ir arī kāds noslēpums, kas viņu vēl aizvien vajā un sāpina.

Kad dokumentālās filmas producenti uzaicina “laimīgo meiteni” dalīties atmiņās par piedzīvoto starpgadījumu prestižajā Bredlijas skolā, Anija cer, ka tā būs iespēja parādīt, cik ļoti viņas dzīve ir mainījusies. Viņa pat dos iespēju filmēšanas grupai iemūžināt savas greznās kāzas kā galīgo apliecinājumu piedzīvotajām pārvērtībām.

Diemžēl pagātne draud atgriezties un visu izpostīt. Kad ārēji skaistais laķējums sāk plaisāt, Annijai jāizšķiras, vai atklāt seno noslēpumu. Tas viņu var beidzot atbrīvot no senā sloga vai arī... neglābjami sagraut “laimīgās meitenes” perfekto dzīvi.

Džesika Nolla (Jessica Knoll) ir amerikāņu rakstniece, kura iepriekš strādājusi par žurnāla Cosmopolitan galveno redaktori, kā arī par tekstu redaktori žurnālā Self. Romāns “Laimīgā meitene” ir autores debijas darbs, kura izdošanas tiesības ir nopirkuši vairāk nekā 30 valstu izdevēji un filmēšanas tiesības ieguvusi producente Rīza Viterspūna sadarbībā ar Liongate filmu grupu.

No angļu valodas tulkojusi Ligita Lukstraupe.


Lasot romānu “Laimīgā meitene”, nākas pārdzīvot visdažādāko jūtu gammu – brīžiem pieķert sevi smejam pilnā balsī, brīžiem noraust kādu asaru. Ir grūti raksturot šo grāmatu, neatklājot pārāk daudz, lai nelaupītu lasītājam pirmatklāšanas prieku: jo mazāk zināsiet, jo lielāku iespaidu radīs “Laimīgā meitene”. Viens gan ir skaidrs – šis romāns ir jālasa, jālasa, jālasa!
Stylist

Romānā “Laimīgā meitene” sastopam lieliski izzīmētu tēlu ansambli apvienojumā ar aizraujošu trilleri. Anija FaNellli – laimīgā meitene – jūs vispirms saniknos, pēc tam ieintriģēs un visbeidzot iekaros jūsu sirdi.
Diāna Čemberlena, rakstniece

Tumšs un negaidītiem pavērsieniem piesātināts sižets, nemitīgu uzmanību pieprasošs stāstījums, satraucoša degsme. Romāns “Laimīgā meitene” ir kā profesionāli veidota šausmu filma, kas lēnām uzņem apgriezienus, šokējot uzticīgo lasītāju. Autorei izdodas saglabāt spriedzi līdz pat pēdējām lappusēm.
Entertainment Weekly

Ja nespējāt atrauties no Gilianas Flinnas trillera “Neatrodamā”, romāns “Laimīgā meitene” ir domāts tieši jums!
Good Housekeeping

“Laimīgā meitene” atklāj emocionālos ērkšķus un pārdzīvojumus, kurus no citu acīm slēpj galvenā varone Anijas FaNelli – jauna sieviete, kas saviem spēkiem izcīnījusi spozmes un privilēģiju pilnu dzīvi Manhetenā. Šis romāns ir bīstami aizraujošs un patīkami apburošs vienlaikus.
Alisa Natinga, rakstniece

“Laimīgā meitene” ir labākais no pēdējā laikā lasītajiem debijas romāniem. Tas ieintriģē, pārsteidz, liek aizdomāties un brīnīties. Romāna galvenā varone Anija FaNelli ir daudzšķautņaina personība, kas salauzīs jūsu sirdi, – jūs nespēsiet viņu aizmirst vēl ilgi pēc grāmatas izlasīšanas.
Amazon.com


Lieliska lasāmviela! Viens no īpašajiem romāniem, kuru nav iespējams nolikt malā, pirms aizšķirta pēdējā lappuse.
Rīza Viterspūna

Iesaki draugiem