Apraksts

Pēc globālas katastrofas pasaule pārvērtusies tuksnešu klaidos, kuros patvērumu daudzviet radušas ļoti atšķirīgas kopienas. Viena no tām – Silmale, Ofēlijas Dūkas mājas, kas vēl aizvien glabā atmiņas par veco pasauli.
Kādu dienu Silmalē ierodas ceļotājs, un Ofēlijas dzīve sagriežas kājām gaisā. Ir pamodušies meitenes instinkti – gan urdoša vēlme atrast sevi pieaugušo pasaulē, gan ilgas pēc Ceras – vietas, kurā varētu tikt apmierinātas visas cerības un gaidas un kura sniegtu pilnīgu drošību.
Tuksneša smilšu un vēju melodijas pavadīta, Ofēlija dodas tālā ceļā, un viņai uzrodas biedrs – Hanss, kurš, iespējams, nepavisam nav tas, par ko uzdodas…

Katrīna Kronberga ikdienā darbojas IT pasaulē, analizējot un projektējot datorsistēmas, un brīvajā laikā nodarbojas ar stāstu un dzejas sacerēšanu. Rakstot zinātnisko fantastiku, noder viņas zināšanas, kas iegūtas Rīgas Tehniskās universitātes datorzinātņu maģistra studijās, kā arī izpratne par simboliku un tēliem, kuru Katrīna iemantojusi Literārās Akadēmijas dzejas meistardarbnīcā. Savos darbos ļoti patīk apskatīt cilvēku psiholoģiju, identitāti un spēju pielāgoties un mainīties.

Iesaki draugiem