Apraksts

Bestsellera ELEONORA UN PĀRKS autores REINBOVAS ROUELAS jaunais romāns – stāsts par pieaugšanu, fanu literatūru, ģimeni un pirmo mīlestību.

Kate fano par Saimonu Sniegu.
Nu labi, visa pasaule fano par Saimonu Sniegu.

Bet Katei fanošana ir dzīves jēga, un viņai tā lieliski padodas. Kopā ar dvīņumāsu Rīnu Kate jau bērnībā aizrāvās ar grāmatu sēriju par Saimonu Sniegu. Tā meitenes pārdzīvoja mātes aiziešanu.

Dodoties uz koledžu, Rīna paziņo, ka negrib dzīvot vienā istabā ar māsu. Kate tiek pie īgnas istabas biedrenes ar apburošu puisi; pie daiļliteratūras pasniedzējas, kura uzskata fanstāstus par civilizētās pasaules galu; pie izskatīga kursabiedra, kas grib runāt tikai un vienīgi par rakstīšanu... Un viņa nepārtraukti raizējas par savu mīlošo, trauslo tēti, kurš līdz šim nekad nav bijis pavisam viens.

Kā Kate spēs izdzīvot, neturoties pie rokas māsai? Vai viņa ir gatava veidot pati savu dzīvi? Un vai viņa vispār to vēlas, ja tas nozīmētu atstāt Saimonu Sniegu?

No angļu valodas tulkojusi Laura Dreiže.


“Rouelai lieliski izdodas atspoguļot gan ārkārtīgi populāro fanu literatūras visumu, gan astoņpadsmitgadīgas meitenes iekšējo pasauli. Uzskatiet mani par šīs valdzinošās jauniešu grāmatas fani!”
Entertainment Weekly

“Ja man būtu jāizvēlas viena labākā fanu literatūras autore, tā būtu introvertā sapņotāja Kate no Reinbovas Rouelas romāna Fanīte.”
The Daily Dot

Iesaki draugiem