E-grāmatu TOP 10, 2016. gada novembris

2016-12-06

Lasītāju iecienītākās e-grāmatas Zvaigznes mājaslapā un Apple iBooks veikalā.

Novembris paskrējis garām ar Mārtiņdienas, Lāčplēša dienas un Latvijas Republikas proklamēšanas dienas svinībām. Paspējām jau arī sagaidīt Pirmo adventa svētdienu, un ziema ir klāt. Kā ierasts, mēs apkopojām jūsu iemīļotākās pagājušā mēneša e-grāmatas.

Novembra populārākā e-grāmata ir Annas Todas romāns  “Pēc mūsu strīda” . Pasaulslavenā bestselleru sērija “After” izraisa atkarību, jo šis darbs ieņem pirmo topa vietu jau otro mēnesi pēc kārtas. Tesas un Hārdina attiecības ir īsta katastrofa, vai viņi spēs palikt kopā?

Arī teologa Dr.theol. Jura Rubeņa e-grāmata “Viņa un Viņš” atrodas godpilnajā topa otrajā vietā otro mēnesi pēc kārtas. Sešu gadu laikā tapusī pārdomu grāmata noderēs katram gan cenšoties izprast sevi, gan veidojot ilgstošas un patiesi dziļas attiecības ar citiem.

Trešajā vietā ir Toma Kreicberga romāns “Lopu ekspresis” . Šis darbs uzceļ tiltu pāri gadsimtiem, jūrām un okeāniem, jo iepazīstina gan ar ulmaņlaiku Latvijas meitenes Lauras gaitām izsūtījumā Krasnojarskā, gan ar viņas mazdēla Pētera dzīvi 21. gadsimta Ņujorkas Volstrītas mahināciju džungļos.

Novembra topa ceturtajā vietā atrodas Daces Vīgantes stāstu krājums “Ledus apelsīns” . Šajā e-grāmatā ir apkopoti smalki izjusti un psiholoģiski precīzi stāsti par cilvēkiem, kuru dzīves veidojis 20. gadsimts. Katra stāsta varoņi iepazīstina lasītāju ar savu ikdienu, savu likteni un drāmām, savām domām, kuras ikdienā tik bieži paliek skaļi neizteiktas.

Topu turpina lasītāju vidū iemīļotās rakstnieces Šarlotes Linkas romāns “Maldi” . Tas ir aizraujošs stāsts par uzticību un vilšanos, par mīlestību un nodevību. Nekas nav tā, kā šķiet sākumā. Vai atšķirsi, kurš ir draugs un kurš ienaidnieks?

Sestajā vietā ierindojies Daces Judinas sērijas “Izmeklē Anna Elizabete” jaunākais detektīvromāns “Trīs klikšķi līdz laimei” . Annai Elizabetei un viņas draugiem nākas izmeklēt lietas, kas tieši skar viņus, un vienas lietas vietā viņi ir spiesti uzņemties uzreiz piecas.Taču, iespējams, tieši tas Annai vajadzīgs, lai nebūtu jādomā par savu pēkšņi sagruvušo personīgo dzīvi.

Lūsindas Railijas romāns “Vētru māsa. Alijas stāsts” ir otrā grāmata ciklā “Septiņas māsas”, kura pamatā ir teiksmas par Septiņu Māsu zvaigznāju. Romāns vēsta par divām sievietēm, kuras gan dzīvojušas dažādos laikos, bet kuru dzīves nu savijušās aizkustinošā stāstā. E-grāmata ieņem septīto topa vietu.

Astotajā vietā atrodas skolotāju e-grāmata “Путь 3 - Книга для учителя” , kas ir daļa no komplektizdevuma, kas paredzēts krievu valodas kā otrās svešvalodas mācīšanai.

Devītajā vietā ir vēl viena skolotāju e-grāmata - “Mūzika 9. klasei. Skolotāja grāmata”Šajā grāmatā varēsiet atrast izsmeļošu satura plānojumu, noderīgus metodiskos ierosinājumus, kā arī materiālu sadaļā “Stundu pa stundai” un pārbaudes darbu paraugus.

Novembra topu noslēdz Jū Nesbē spriedzes pilnais trilleris “Dēls” par atriebību Oslo korumpēto aprindu nežēlīgajā hierarhijā.

Apple iBooks novembra lasītākās e-grāmatas bijušas Jū Nesbē trilleris “Dēls” , Silvijas Dejas romāns “Ievijos tevī” un Annas Todas darbs “After. Pēc mūsu strīda”.

E-grāmatas var iegādāties
www.zvaigzne.lv

Apple iBooks

Oktobra e-grāmatu TOP10 skaties šeit.

Iesaki draugiem