Uzmanību! Piektdien, 28. oktobrī, jau trešo gadu pēc kārtas Zvaigznes grāmatnīcā notiks Spoku nakts!

2016-10-13

Ideja par Spoku nakti radās tobrīd, kad sociālajos tīklos pamanījām šādu informāciju: kāds amerikānis tīšām vai netīšām tika ieslēgts Waterstones grāmatnīcā Londonā un... kļuva par sociālo portālu zvaigzni.

Ziņa par šo atgadījumu parādījās arī latviešu medijos, un mūsu lasītāji izteica vēlmi savukārt tikt ieslēgti Zvaigznes grāmatnīcā, lai lasītu pēc sirds patikas.
Un kura nakts gan šai akcijai varētu būt piemērotāka par Visu Svēto dienas priekšvakaru jeb Helovīna nakti? Šī vakara svinēšana gan ir no ārzemēm nākusi tradīcija, bet spoki, gariņi un citas pārdabiskas parādības taču klīst apkārt visā pasaulē, vai ne?

Tātad arī šogad 28. oktobrī plkst. 20:00 Zvaigznes grāmatnīcā K. Valdemāra ielā 6 tiks ieslēgti kopumā 10 grāmatu blogeri, 10 rakstnieki un 10 lasītāji. Spoku nakts laikā darbosies arī jaunā Zvaigzne Cafe.

Spoku naktī būs iespēja ieklausīties lasījumos no jauniznākušās grāmatas "Latviešu šausmu stāsti", uzzināt, ko par šausmu literatūru domā Stīvena Kinga darbu tulkotāja Santa Brauča, un - kas zina? - varbūt pašiem sastapt kādu labvēlīgu grāmatnīcas spociņu?:)

Dalībnieku pieteikšanās "Spoku naktij" sāksies 23. oktobrī plkst. 12.00. Nenokavē! Pieredze rāda, ka 10 vakantās lasītāju vietas tiek aizpildītas aptuveni 24 stundu laikā.
#spokunakts

Paldies, dalībnieku pieteikšanās ir beigusies! Līdz trešdienai, 26.10., izsūtīsim papildus informāciju.

Iesaki draugiem