Dāvana Ziemassvētkos – lietotne “Izpurini pantiņu!”

2015-12-01

Ziemassvētki tuvojas! Vai esi jau iemācījies dzejoļus, ko skaitīt pie eglītes? Neesi vēl paguvis? iZvaigzne piedāvā lietotni "Izpurini pantiņu!"!

Bezmaksas lietotne “Izpurini pantiņu!” noderēs gan pie svētku eglītes, kad jānorunā pantiņš, lai tiktu pie dāvanas, gan arī brīdī, kad vēlies apsveikt savus draugus un tuviniekus, nosūtot viņiem svētku apsveikumu.

Lietotne "Izpurini pantiņu!"

Šī ir bezmaksas lietotne, kuru ikviens Android iekārtas (viedtālruņa, planšetdatora) īpašnieks var iegūt lietojumprogrammu veikalā Google Play. Lietotni atradīsi, ierakstot meklētājā nosaukumu “Izpurini pantiņu!”, vai arī tieši šajā saitē.



Lietotnē ir pantiņi, kurus nosūtīt, izmantojot savā ierīcē esošās saziņas lietotnes. Taču tas vēl nav viss. Pakrati telefonu un pantiņu saņemsi pēc nejaušības principa.
Lietotnē iekļautie pantiņi ir izvēlēti no Apgāda Zvaigzne ABC izdotajām grāmatām, piemēram, “Apsveikumi, vēlējumi un īsziņas”, "Vēlējumi Ziemassvētkos un Jaungadā", bet noformējumam izmantotas Agijas Stakas ilustrācijas.

Lai visiem jauki svētki!

 
Privātuma politika
Personas datu apstrāde SIA “Apgāds Zvaigzne ABC” izstrādātajās Android lietotnēs “Izpurini pantiņu!”, “Izpurini pantiņu! Lieldienas”, “Izpurini pantiņu! Jāņi”, “Vai Rīga jau gatava?”
Kāda veida informāciju un kādiem mērķiem mēs no jums ievācam
Lietotnes “Izpurini pantiņu!”, “Izpurini pantiņu! Lieldienas”, “Izpurini pantiņu! Jāņi” nevāc, neapstrādā un nesaglabā nekādus jūsu datus.
Lietotne “Vai Rīga jau gatava?” saglabā informāciju par uzdevumu izpildes progresu tikai lokāli uz ierīces, tā nevāc un neapstrādā nekādus citus datus.
Visas minētās mobilās lietotnes tiek izmantotas tikai lokāli uz konkrētās ierīces.
Vienīgā informācija, ko iegūstam, ir Google Play pēc noklusējuma piedāvātā vispārīgā statistika, piemēram, par to, cik reižu lietotnes instalētas utt.
Šī privātuma politika var tikt mainīta atbilstoši normatīvajiem aktiem vai pēc nepieciešamības, par ko mēs jums paziņosim, publicējot šeit aktuālo privātuma politiku.
Ja ir jautājumi, lūdzam sazināties ar mums:

Iesaki draugiem